8 Eylül 2010 Çarşamba

TREND RAPORU | Geniş Paça, Yüksek Bel, Sağlam Adım!



Bu sezon pantolonlar şahlanarak sokağa iniyor! Binbir çeşit modelin içinde en göze çarpan, dergilerde en çok yer alan, bizi eskilerin güzelliğine en hızlı götüren ise geniş paçalı ve yüksek belli modeller... Aman dikkat, popo alarmıııııııııııııııııııııı:)


Akris -- Emili Pucci -- Charles Anestese
Zac Posen -- Chloe -- YSL


Podyumlarda özellikle karamel, devetüyü, beyaz gibi soft renklerde gördüğümüz geniş paça pantolonlar sezon trendlerinden 70'lere şık bir selam vermek üzere emrimize amade. Bu model pantolonlara "editor's pants" deniyor, aman pantolonunuz benzesin de huyunuz benzemesin:) Paçaları siz yürüdükçe havalı havalu uçuşan, otomatikman bir kendine güven sağlayan dökümlü kumaş pantolonların yanında geniş paça jeanler de spor kombinlerde yerini alıyor. Yukarıda EMILIO PUCCI ve CHLOE favorimmm.


Mango -- GAP -- H&M -- İpekyol

Podyum dışında elimizin ulaşabileceği bir çok markanın kataloğunda birbirine benzer sayısız seçeneğiyle geniş paçalı, yüksek belli pantolonlar sizi bekler.

Peki bu pantolonları nasıl giyeceksiniz?

  • Öncelikle bu pantolonların size uzun ve ince bir silüet kazandırabilmesi ve olduğunuzdan daha geniş kalçalarınız varmış gibi göstermemesi için çok uzun boylu değilseniz yüksek topuklarla giyin, önden baktığınızda sizi şahane gösteren bu pantolonlar olmuş mu olmamış mı anlamak için totoyu aynaya çevirip bir de arkadan duruşuna bakmayı ihmal etmeyin, topukların yarattığı farkı işte orada bulacaksınız:p
  • Üzerine bol ve uzun parçalar değil daracık balıkçı yaka kazaklar, kuplu fularlı gömlekler, bele oturuk dar ceket ya da paltolar giyin.
  • Bu pantolonlarda kemer inanılmaz fark yaratıyor, özellikle 2 parmak kalınlığında ya da ince kemerlerle , belinizi daha ince gösterecek kalın kemerlerle kombinleyebilirsiniz.
  • Bluzunuzda seçeceğiniz dökümlü, yarasa kollar da bu pantolonlara çok yakışacaktır.
  • İncecik stilettolardansa platformlu ve kalın topuklu ayakkabı ya da botlar, keskin hatları olan çantalar, büyük aksesuarlarla görüntünüzü tamamlayın!



[Kaynak:style,fashion gone rogue,nitrolicious]

9 yorum:

Diwonderland dedi ki...

İşte benim pantalonum ama ona kavuşmadan az biraz daha zayıflamam gerek:) Ben geniş paça kot pantalon arıyorum sadece Zara'da gördüm önerebileceğin başka markalar var mıdır sevgili boomcum?

*STYLEBOOM* dedi ki...

@dimple ipekyolda var cnm, bir de ya stradivarius ya pull&bear tam bilemedim orada var, diesel ve replay de kesin getirir hatta belki getirmistir:))

yasemin dedi ki...

ya keşke böyle fiziğim olsa yemin ediyorum hemen giyinirim tüm bunları. moda çok acımasız kardeşim =)) atlı kızın kıyafeti favorim.

Elif UYSAL dedi ki...

Bayılıyorum geniş paça pantalonlara,dolabımda da yeterince var ama bende toto:) olmadığından neyle giyeceğimi çözemiyorum.Topuklu ayakkabı ile çok şık duruyorlar ama ben iyice direk gibi oluyorum giyince:) Akıl ver bana styleboom:)

modafobik dedi ki...

Boooom, kesinlikle harika olmuş bu yazı! Görsellerin desteği süper :)

mordolap dedi ki...

boomcum - dikis furyasinda baslattigim projelerden biri. dogum sonrasi giyilmek icin hazirlanan pantalonummmm...ben kotunu tercih ettim. tek dugmeleri ve pacalari kaldi :) tik tik fotosu icin

Melis dedi ki...

post harika olmuş..Trend Raporu bölümünü çook seviyorum :)

Adsız dedi ki...

Post çok güzel olmuş eline sağlık amma ben bu cicileri giyememki benim toto pek müsait değil:((( of ya offff moda beni niye düüşünmüyor acep

zinithinks dedi ki...

Yazı çok iyi olmmuş :)benim yüksek bel bir kotum var bol paça geröekten çok seviyorum, toto da idare eder ama boyum 1.73 o yüzden yüksek topukluyla giymek istemiyorum ama alçak topukta komik duruyor. Ne yapmalıyım??