15 Ocak 2011 Cumartesi

RED CARPET | Critics' Choice Ödülleri 2011

Yeni yıl demek ödül sezonu demek:) Bir hafta önce gerçekleşen People's Choice Ödülleri nden sonra dün de Critics' Choice Ödülleri sahiplerini buldu. Tabii bunların hepsi boş, esas kırmızı halı bu Pazar sabaha karşı yapılacak olan ALTIN KÜRE Ödüllerinde olacak:) Ben her zaman olduğu gibi Altın Küre boyunca TV ve Twitter başında olacağım hanımlar, saatini kurup kalkabileni beklerim:)



Gelelim Critics' Choice gecesine, uzak ara farkla en şıkım Michelle Williams ve fildişi rengi vintage BALENCIAGA elbisesi oldu. Eteğinin asimetrisi, dilimleri, pırıltının serpilişi hepsine bayıldımm!



Kırmızı halıda hiç hayal kırıklığına uğratmayan Emily Blunt yine muhteşem. İkinci şıklık ödülümün yarısı ona ve AZZARO imzalı elbisesine, yapımcıulardan ricam Blunt'a daha fazla rol verilsin, daha çok kırmızı halıya çıksın, Young Victoria galalarının tadı hala damağımda:)
İkinci şıklık ödülümün diğer yarısı da Natalie Portman'a gidiyooor:) Taa Leon filminde hem çok güzel bir kadın, hem çok başarılı bir oyuncu olacağı ayan beyan belli olan Portman insanın tüylerini diken diken eden performanslarından birine daha Black Swan'la imza attı! Hamileliğinin başlarında olan aktris GIANFRANCO FERRE'den klasik, zarif ve zamansız bir seçim yapmış.



Ödül gecesinde pek fazla renk yoktu, siyah ağırlıktaydı. Eva Mendes beğensem mi beğenmesem mi acayip arada kaldığım trapez kesim, kocamaaan fiyonklu dantel bir VALENTINO seçmiş. Tilda Swinton beni ilk kez düş kırıklığına uğratıyor, siyah LANVIN elbiseden çok daha edgy bir şey beklerdim kendisinden.
Aynı şekilde taparcasına sevdiğim Julianne Moore da LANVIN giymekten baymadı, ama ben baydım, elbisesi tabii ki çok hoş ama ben ayakkabıları yorumlamayı tercih ederim: muhteşem NICHOLAS KIRKWOOD kalp kalp kalp:)!
Keri Hilson'un esasında kesimi, mikro minisi, korset gövdesiyle AURELIO COSTARELLA elbisesini beğendim, amaa ayakkabılara yazık etmiş! Evet siyah ve sade sayılabilecek elbisesini renkli, pırıltılı ve gösterişli ayakkabılarla kombinleme fikri güzel fakat balon etekle beraber o ayakkabılar yorucu olmuş.



Emma Stone BALENCIAGA elbisesiyle hoş, Amy Adams ise eski haline bir an önce dönsün lütfen! Hamileliği boyunca özel olarak hazırlanmış CAROLINA HERRERA elbiselerle hamile şıklığın ennnn iyi örneklerinden biri olan Adams'a biri bebeğin doğduğunu söylesin! Artık Herrera'dan giyinmek zorunda değiiil:) Giyecekse de o eski tarzına yakın, "genç", renkli, farklı, şık ve "modern" bir şeyler edinsin.
Elle Fanning'in yaşına ve ciciliğine uygun ışıl ışıl VALENTINO Couture kıyafetini beğendim, Taylor Swift'ten sonra kırmızı halıda abartmayan yeni bir genç isim geliyor sanıyorum.
Mandy Moore ise MONIQUE LHUILLIER elbisesiyle çok çok güzel ama biraz Styleboom okusa bu elbisenin renk ve türevlerinin kırmızı halıda pek çok defa giyildiğini bilirdi:p



Gelelim rüküşlerime! Kim Kardashian aman Tanrım ne yapmış, elbisesi VERA WANG olmasına rağmen nanılmaz ucuz görünüyor, suçu fotoğrafa atmak istiyorum, üstelik saten hele ipek saten giymesi epey tehlikeli bir kumaş türüyken bu seçimi yorumlamak bile zor!
NINA RICCI'li Mila Kunis'i ise neresinden tutsam bilemedim, Kezban Paris'te desem o kadar bile değil, elbise, ayakkabı, hele o kolye!
Helena Bonhem Carter'i bu listeye koymamalıyım aslında, onun olayı "weird" olmak zaten:) Her haliyle hem onu hem de muhteşem kocasını seviyoruuum!
Khloe Kardashian ise "ne kadar olsa bu kadar ekmeği ablamın totosu sayesinde yemeye başladık, bari rüküşlükte yalnız bırakmayayım" demiş olacak BLUMARINE elbiseye rağmen henüz rengi tam oturmamış saçları ve korkunç makyajı ile vefakar bir kardeş örneği sunuyor.

[Görseller:justjared,imdb]

3 yorum:

inanirsakolurbence dedi ki...

Kim'in elbisesinde dikiş kusurları var resmen , kumaş çok basit göstermiş.

yasemen k. dedi ki...

favorim kesinlikle Emily Blunt ve boom katılıyorum, filmlerde kesinlikle daha fazla görmeliyizzzz Blunt'ı!(:

Off Kim Kardashian hayal kırıklığını uğrattı beni! Genelde giyimini çok beğenirim ama kıyafettinden mi son zamanda aldığı ekstrem kilolardan mı yoksa tamamen hatalı fotoğraf duruşundan mı bilemedimm ama çookk vasat gerçekten..

Melis dedi ki...

Kim Kardashian berbat görünüyor! Benim de favorim Emily Blunt ve Natalie Portman :)

Ellerine sağlık Boom! Harika yorumlamışsın :)