22 Ocak 2011 Cumartesi

BUILDING'den Yepyeni Bir Proje: DESIGNERS♥BLOGGERS

Galata'nın en tasarım kokulu designer shoplarından BUILDING geçen hafta çok heyecanlı bir proje için mail kutumun kapısını çaldı, benimle birlikte toplam 15 moda blogunun kapısını daha doğrusu:)



Bu proje kapsamında benim uzaktan da olsa gayet online katıldığım keyifli bir akşamda BUILDING'de 15 blogger ve 15 tasarımcı nutellalı bisküviler, biribirinden güzel tasarımlarla dolu askılar, üzümlü marshmellowlar eşliğinde buluşup kura çekti, ve böylece her bir blogger kendi tasarımcısına kavuşmuş olduu:)



Talih kuşu Styleboom için DENİZ DEĞİRMENDERELİ'yi seçti:) Kendisinin "Sound of Waves" isimli muhteşem koleksiyonunu buradan, "Big Bad Wolf" isimli süper cicilerini de AKMERKEZ Fashion Up'dan görebilirsiniz. Bakalım Deniz benim için neler planlıyor:) ?

Sözün kısası gelecek günlerde 15 blogda 15 tasarıma nasıl hayat verildiğini izleyeceksiniz: ben de kumaşlar, beyin fırtınaları, eskizler, dikişlerle dolu heyecanlı bir süreci sizlerle an be an paylaşacağım.


6 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

müthiş işbirliği, keyifli bi proje! heyecanla bekliyorum sonuçları:) boool bol ilham yolluyorum bi yandan da!

semforever dedi ki...

ooo hadi bakalım biz de (İstanbul dışı bloggerlar olarak diyim) merakla bekliyoruz sonuçları belki de diğer şehirler için de bir öncü olur :D
http://semforever-semforever.blogspot.com/

Melis dedi ki...

Harika bir proje :) Heyecanla bekliyorum sonuçları.İnşallah bir gün ben de sana özel kıyafetler tasarlarım Boom :)

Adsız dedi ki...

beni niye çağırmadınız? beni niye çağııırmadınıııııııız? BENİ NİYE ÇAĞIIIIRMADINIIIIIIIIAAAAAAAZ! NİYE ÇAĞIRMADINIZ BENİİİİİİİİEEEEEEEEE!
BEN DE BLOGIRIM BEEEAAA! BLOGIRIM BEEEEEEEEAAAAAAN! BLOGIIIIR! BENİ DE ÇAĞIRIN LAAAAN!

*STYLEBOOM* dedi ki...

@seda ben de cok icime sinerek, cok keyifle dahil oldum, biraz uzak kalacagim proje boyunca ama hem takipciler ehem bana surpriz olacak sanki:)

@semforever tesekkurler, hem de ne guzel olur oyle bir sey olsa:)

@melis isallah ben de bir gun bir guzel giyerim:)

@adsiz ???? adsiz oldugun icin cagiramadilar belki de:)

modafobik dedi ki...

Gelmiş geçmiş en iyi blogger etkinliklerinden biri zaten, her blogda farklı bir heyecan doğrusuu İstanbula gelip proje sonunu görmek istiyorum! :)