19 Ocak 2011 Çarşamba

FLASHION' NEWS | Kısa Kısa...

Moda dünyasında neler oluyor kısa kısa bir bakalım...


  • Floransa'da başlayan ve Milan'da devam eden Pitti Uomo erkek moda haftası gözlere ayrı gönüllere ayrı hitap ediyor. Her gün onlarcası gelen sokak stili fotoğraflarına bakıp bakıp heder olmaktan defilelere kanalize olamıyorum hanımlar, biraz da burada İstanbul'da siz de böyle olun beyler! Siz de tıklayın burdan buyrun :)

  • Sol üstteki fotoğrafta güzeller güzeli Lara Stone, enfes bir GUCCI içinde VOGUE Paris kapağında, evet Carine Roitfeld'in son kapaklarından biri:( Ve inanılmaz güzellikte bir kapak, renkler, fotoğraf, styling... Mart ayı kapağı da Carine Roitfeld imzası taşıyacak ve Nisan itibariyle yeni editör Emanuelle Alt neler yapacak göreceğiz.
  • Senaryosu ayrı, oyunculukları ayrı, kostümleri ayrı mükemmel olan Black Swan filmi için RODARTE tasarımcısı Mulleavy kızkardeşlerin 40dan fazla kıyafet hazırladıklarını biliyoruz, pekii Rodarte'nin En İyi Kostüm Oscar'ına aday olamayacağını biliyor muydunuz?! Evet Costume Designers Guild üyesi olmadıkları için film kostüm Oscar'ını kazanırsa ödülü filmde "emeği geçen bir diğer isim alacak. Aynı şey zamanında Audrey Hepburn'ün rol aldığı Sabrina filmindki kostümlerini hazırlayan büyük usta HUBERT de GIVENCHY'nin de başına gelmiş:o
  • Miranda Kerr ve Orlando Bloom'un 6 Ocakta dünyaya gelen mini oğullarının ilk fotoğrafı:) Annesinin tescilli bir melek olduğunu henüz bilmiyor! Anne güzel, baba güzel, bu oğlan ileride çok can yakar:)
  • Şangay muhteşem bir sergiye ev sahipliği yapıyor! Şangay'daki MOCA sanat galerisinde CHANEL retrospektifi sergisi başladı.
  • Bu aralar her şey erkekler için! Pitti Uomo tam gaz devam ediyor, önce Floransa'da, şimdi de Milan'da erkek hazır giyim moda haftası var. Erkeklere bir güzel haber de JIMMY CHOO'dan geldi, ilk erkek serisiyle CHOO hazır, hazır ama bana biraz zorlama geldi!

  • Scarlett Johansson'dan boşanmak üzere dava açan Ryan Reynolds'ın "The Proposal" filminde başrolü paylaştığı Sandra Bullock ile olduğu dedikoduları ayyuka çıkmış durumda. Scarlett'i bir gram sevmem ama doğruysa Ryan gözümden düştün derim, nerede o "Two Girls, A Guy and A Pizza Place"deki cici Berg:o
  • Rihanna tabii ki her ünlü şarkıcı ve moda ikonu kombosu gibi parfüm işine el attı, parfümü çok yakında raflarda yerini alacakmış, ismi Reb'l Fleur, makyaj her zamanki gibi olağanüstü!
  • Bir haber de bizden! Bu akşam BUILDING'de Bloggers+Designers isimli nefis bir projeyle pek yakında size sürprizimiz olacak:) Detaylar daha sonra, ben Off Ne Giysem Biu ve Noter Bey'e vekalet verdim :)
  • L'OREAL pek çok pek çok ünlü yüzüne bir yenisi daha katıyor, artık Gwen Stefani de L'oreal kızı:)
  • Heyy en güzel haber en sona! Bu Cumartesi The Hall'da Insomnia by Beck's 70'ler partisi var, ahhh kaçırdığıma en çok üzüldüğüm şey bu oldu işte! Biliyorsunuz 60'lar partisinde çok eğlenmiş, efsane olmuştuk, hadi şimdi sıra sizde, 70'lere bürünüp doooğru partinin yolunu tutun, bol bol foto çekin:))

8 yorum:

mrtha dedi ki...

Rihanna nın saç rengi çok değişik ve güzel olmuş :) göz makyajı da süper parfümü bilmem ama bu saç renginin tonu satar gibi geliyor :)

Stilcatcher dedi ki...

Buildingçiler ,beni blogger olarak saymamış.:)
Her yere yazıyom,sesimi duyurana kadar. hahhah:))

DB JUNK dedi ki...

Özet severiz, kısa zamanda gündemi yakalıyorsun:)

Judy Abbott dedi ki...

ilk madde bende çarpıntı yarattı , vayy vayy vayyy diyerek sokak stili fotoğraflarına ışınlıyorum kendimi. teşekkürler boom:)

bitte dedi ki...

miranda kerr doğum yapınca daha bi güzelleşmiş çok güzel bir resim bayıldım :)

Melis dedi ki...

Süper bir post olmuş :)
Miranda Kerr çok tatlı görünüyor :) Rihanna'nın makyajı süper ama saçını beğenmedim.Çünkü kızıl tonlarını ben beyaz tenlilerde daha çok beğeniyorum :)

modafobik dedi ki...

Kesinlikle ya bu özetlerin acayip iyi .. (:

*STYLEBOOM* dedi ki...

@gök isin garibi o sac rengini esmer hele melez birine hic yakisacagini dusunmem ama burada fotografta harika olmus!
yine de photoshop oyunu diyorum, gercekte beyaz tenlere kalsin bence:)) ama cok satacak sana katiliyorum bu renk

@itir yaa sekerim hic olur mu ama sınırlı sayıda tasarımcı oldugu icin saniyorum ancak o kadar blog cagirabildiler

@db junk :)) evet daha sık yapmam lazim:)

@judy abbott :)) ah ah devamini gorunce tansiyon iyice yukselecek o halde:)

@bitte kesinlikleee ck samimi cok hos

@melis her sekilde katiliyorum:)

@modafobik :)) biraz daha sık yapmalıyımmm