3 Ocak 2011 Pazartesi

KOLEKSİYON | Tom Ford'un Top Secret Koleksiyonu Sonundaaa Yayında!

Gözbebeğimiz, yollarını gözlediğimiz TOM FORD geçen yıl kadın giyimine geri döndüğünü haber vermiş, hepimizi heyecana ve sevince gark etmiş ama sonra bir güzel naniik yapıp ilk kadın giyim koleksiyonunu tanıtacağı defileyi Eylül ayında ultra gizli bir şekilde sadece seçkin bir gruba sunmuştu hatırlarsanız. Ahhh kalbim ne kadar kırılmıştı burada yazmıştım:p

Ve Ford sözünü tuttu, Aralık'ta VOGUE Paris'te özel bir editöryalle bizlerin de gözlerine bayram ettiren koleksiyonun TOP SECRET defile videosu işte Ocak ayının ilk haftasında yayında:)) Videonun, bu yakışıklı ötesi dehanın ve birbirinden enfes tasarımların tadını çıkarırken, bir yandan düşünelim, acabaa bu koleksiyondan bir parçayı ilk hangi ünlü giyecek:) ?


6 yorum:

♥ willdone ♥ dedi ki...

göğüs dekolteleri için keşke silikon göğüslü mankenler tercih etseydi, keşke:) o caaağnım dekolteler olmayan göğüslerle çok maskülen gözüküyor. emim ki maskülen tarzın yeniden patladığı bu sezonda asıl amacı maskülenliği yakalamak zaten ama bana "bağrımı açarım, bide altın zincir takarım" modunda, çok erkeksi geldi:) özellikle, siyah beyaz leopar ceket, siyah gömlek kombinasyonunda..her şeyin fazlası zarar derim.. :)

Onur Yuksel dedi ki...

Ben çok beğendim hatta bu sene izlediğim en iyi 3 defile arasına girdi hemen. Çok eğlenmişler çok :)

Onur Yuksel dedi ki...

Ben çok beğendim, hem ortamı hem tasarımları. Çok eğlenmişler çok :)

Melis dedi ki...

Ahh ben izleyemiyorum :/

Bu arada Boom Tom Ford'a yazdığın mektubu sıkıldıkça okuyorum.Keyfim yerine geliyor :)

Hande dedi ki...

offff diyorum sadece, tasarımlar müthiş, gerçekten bir görsel şölen olmuş Boomcum, defile de ne kadar samimi ve sıcak görünüyor :)))

burcu d. dedi ki...

video harika! cok güzel parcalar var...totally Tom Ford tarzi olmus!

burcu