31 Ocak 2011 Pazartesi

FLASHION' NEWS | Özgür Masur'un Sonbahar 2011 Yüzü Serenay Sarıkaya Oldu!

BUGÜN…
Yaşamın başlangıcından bu yana kadın, ruhunda varolan güce yakışır özeni göstermek istedi.
Koşullar geçmiş ile gelecek arasında kimi zaman kolayken, kimi zaman tüm gücü ile yaşamlarını zorlaştırdı.

Kadının geçmişten sonrası ve gelecekten öncesi…



Bizi her defasında heyecanlara gark eden ÖZGÜR MASUR bu defa bambaşka bir halde, ama yine aynı incelikte karşımıza çıkacak. Tam 05 Şubat Cumartesi günü "BUGÜN" diyecek tasarımcı ve o gün tüm kadınların, detaylardan daha çok formların, optik illüzyonların, geçmişle geleceğin günü olacak. Ve... Her biri bir diğerine benzemez, zarif, akışkan, eşsiz ebruların...



Koleksiyonu daha da güzel kılan isimlere gelirsek.... Bu koleksiyon için Özgür Masur “Ebru” Sanatçısı Ali Saraç’tan özel ebru dersleri alarak sanatla modayı net bir çizgiyle birleştirdi. Oyuncu-model SERENAY SARIKAYA ise yeni koleksiyonun sürpriz yüzü:) Asil, sert, kırılgan, karanlık, beyaz.. Serenay Sarıkaya, işleriyle çığır açan ve öncü olan bir isim olan MEHMET TURGUT tarafından fotoğraflandı.



“Bugün” koleksiyonunun ayakkabıları İNCİ, makyajı M.A.C, saç tasarımı Önder Tiryaki'nin ustalıklarına emanetmiş! Üstelik fotoğraf çekimlerinin yanında bir de videoart için Mehmet Turgut ve Veyasin ortak çalışmışlar.

Defilede Sedef Avcı , Selma Ergeç, Serenay Sarıkaya, Özge Ulusoy, Ahu Yağtu, Didem Soydan, Burcu Kutluk yer alacak modellerden bazılarıı:) Heyecanla bekliyoruz!

7 yorum:

Stardust Memories dedi ki...

Mehmet Turgut'un esinlenmelerinden haberdar mısın boom'cum? Esinlenme denilince ilk akla gelen isimlerden de kendisi :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@stardust vallahi pek degilim:) mesela?

*STYLEBOOM* dedi ki...

@stardust iste cnm ben zaten bu sebeple Mehmet Turgut'un kendi dergisini cikardigini dusunuyorum, bagimsiz olabildi, sanat yonetmenligini kendi yapabiliyor, dergiler dayatmadan.
diger postumda da esasen fotografciya degil Art directorlere ve markaya lafim o yuzden "creative" yazan kisiye kopurdum:) 46 basladi baslayali ozgun islerle karsimizda bence, ben gormedim en azindan:)

Guz dedi ki...

her tarafi estetik ya,yapay bir goruntu bu kiz.

Melis dedi ki...

Ayy daha farklı birini bekliyordum ben ama hayırlı olsun diyelim :)

buuby. dedi ki...

bu kız gülmesin :))

Adsız dedi ki...

ıımm şey kem küm :/ ben bu kızı hiç sevmem.hem bu kız 1.75'in altında.boyu 1.72 dergide okumuştum.3 santim 3 santimdir.keşke başka biri olsaydı.