3 Temmuz 2011 Pazar

ÖZEL | Resimli Roman. Biu Evleniyoor:)



Sonundaa beklenen gün geldi çattı ve bu yıl da Biu'cuğumuzun yani Off Ne Giysem'in tatlı mı tatlı sahibesinin düğün günü geldi:) Her düğün günü olduğu gibi hazırlıklara erkenden başladım hem de ayağımın tozuyla Ankara'dan döner dönmez...



Normalde saçlarımı kendim bigudileyip kendim yapıyorum ama bu defa tüm hafta yapamadıklarımı da yapmak üzere tüm günü sokaklarda geçireceğimden sarma işini kuaföre bıraktım:) Penslerle saçlarımı sardık, manikürü pedikürü de yaptırıp çıktım! Koş Boom koş:)



Çoğunuz artık biliyor, kırmızı ve french harici oje kullanmıyorum ben, oje konusunda pek sıkıcıyım.) Görüp beğeniyorum ama kendime bir türlü yakıştıramıyorum! Tercihi yine kırmızıdan yana yaptım, bu defa Flormar 363 seçtim:)



Gelin hanıma birlikte çook güzel bir hediye aldık:) Tam onun seveceği, ve taktıkça bizi hatırlayacağı bir şey olsun dedik. Eh haliyle Kismet by Milka'nın yolunu tuttum:) Hep birlikte beğendiğimiz ciciyi teslim aldım:) Hii saat çok hızla ilerlemiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii



Biu için Kısmet by Milka'nın bence muhteşem olan SİLÜET koleksiyonundan bir parça seçtik:)



Cumartesi! Üstelik hava güzel! Üstelik vakit çok dar! Peki ben Nişantaşı trafiğine girip de nasıl elbisemi alacağım aman Tanrııım diye tutuşmuşken kocim imdadıma yetişti! Motor gerçekten mucize:)



Elbisemi düşününce altın sarısı alt tonları olan yeşil bir göz makyajı yapayım dediim:) Bence pek de güzel oldu hihihi



Gelinden gelen son dakika tüyosu ile sivri topuklar yerini dolgu topuklara bıraktı! Çimenler üzerindeki düğünlerde maalesef sivri topuklar toprağa batıyor, hema yakkabıya hem bana yazık oluyor:) Nasılsa elbise uzun, görünmeyecek diye çok umursamadım ve bu cicileri giydim.



Ta taaa hazırımm:)) Geç kalıyorum kimseleri bekletmeyeyim diye saçlarımı topuz yapamadım ama olsun. Elbisem bugüne kadar giydiğim ennnnn güzel elbiselerden biriydi, çok ama çoook mutluydum kendisiyle:) Renk-model-göğüs kısmındaki hacim veren kat oyunları ve detaylar, tüm bu şahanelik GAMZE SARAÇOĞLU'nun ellerinden:) Kıyafetimin detayları, aksesuarlar ve markalar pek tabii kii BOOM'STYLE'da:)



Onca hazırlık, tüm gün koşturma, bir dolu telaş am abuna rağmen zamanında hazır olan Boom tümm puanları toplarken, yola çıkacağımız arabanın çalışmaması bizi epey panikletti. Ana neyse ki umduğumuzdan iyi bir zamanda geldik ve nikahı kaçırmadık fiuvvvvvvvv! Kapıda biziii çöp Biu ve çöp Başar karşıladı:)



Tabii ki ilk iş gelin odasını bastıık! Damadımız ultra cool ve neşeliydi:) Biu'cuğumuz da düğün haftasındaki stresi tamamen atmış yüzünde güller açmıştı yupiii! Keyifli gelin demek süper düğün demek:)



Düğünden karelere devam:) Biu'nun çiçek renk ve düzenlemesi-aynı tonlu lisyantus ve ortancalar ile- benim düğünümdekine çok benziyordu, o yüzden çook sevdim. Bu ayaklı fenerler favori dekorum oldu!



Kokteyl alanı havuzun etrafındaydı, biz süslü blog tayfası hem süslenmekten sonra bir de araba arızasından azıcık gecikince kokteyl kısmını kaçırmış olduk. Bu tontiş çiçekleri pek sevdim ♥



Az, öz, şık, keyifli bir davetli topluluğu. Bu sakinlik sizi aldatmasın, müzik başladıktan sonra pist hiç boş kalmadı:)



Gelin ve damada güzel dilekler iletilsin diye şahane bir mini dilek ağacı oluşturulmuştu. Anı defteri yerine güzel bir alternatif, çook sevimli ve çok şık:)



Buadan Koray Caner'e bir sürüüüü teşekkürler:) Neden mi? Homur homur homurdanmadan, pofor pofur pofurdanmadan çat çut fotoğraflarımı çektiği için:)) A real gentleman



Elbisenin sırt detayı ♥ Renk bu fotoğraflarda sarı gibi görünse de esasen renk yağ yeşili...



İşte gelin ve damat göründüü! Giriş müziği oldukça hareketliydi hatta baya discoda gibiydik:) Biuuu bizi diskoya götüür! Gelinlik detayları için sözü balayından sonra Biu'ya bırakıyoruz, önce o yazsın değil mi:)



Sıradaki düğünümüz-1- Bir moda bloggerını daha evlendiriyoruz. Hem de bu işte bizzat parmağım var:))



Sıradaki düğünümüz-2- Bilunkuşumuzu evlendiriyoruuz:)



Gecenin sonunda bu talı tatlıyla aşk yaşadııım:) Zaten bana kalbini sunmuştu:p

Bir düğünü de böyle bitirdik:) Onlar erdi muradınaa, biz de çıktık kerevetine;p

11 yorum:

Melis dedi ki...

Düğün çok güzel olmuş. (Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla)Mini dilek ağacına bayıldım! Gelinliği Twitter'da gördüm. Çok güzel olmuş Biu çok :) Saç aksesuarı harikaydı. Sana ise bayıldım Boom! Muhteşem görünüyorsun <3

Biu'ya ömür boyu mutluluklar diliyorum. Neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeleri dileğimle...

Bu arada tatlıya vuruldum :))

PELLORA dedi ki...

Belli ki cook özenilmiş bir dügün,şahane bi gece olmus..ömürleri de böyle geçsin:)

Seda Maç dedi ki...

harika görünüyorsun çok çok güzel olmuşsun dünya tatlısı boomcuğum elbisene bittim
biu ya mutluluklaaaaar :)

senem dedi ki...

waow harika bir düğün olmuş...
senin de elbisen harika..

biu ya mutluluklar diliyorumm :)

Gizzy dedi ki...

bayılıyorum böyle eğlenceli postlara:) düğün çok şahane ve eğlenceli geçmiş belli:) ben de senin elbisene bayıldımm özellikle sırtı süüpeer!

Adsız dedi ki...

elbisen çok güzel, nereden aldın?

yasemen k. dedi ki...

elbise ne kdar güzel ve ne kadar güzel oturmuş boom, denizkızı gibi olmuşsun (:

hii düğünde pek bi şahane.. billur'a burdan da tebrikler :)

Yasemin dedi ki...

Elbisen cok yakismis, sirt detayi gercekten cok hos. Dugun ise cok sade ve sevimli. Dilek agaci fikrine ise bayildim.Biu'ya kocaaaamannn mutluluklar diliyorum

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Booooommmm,
Hey harika görünüyorsun yine vazo kadınım.İnce beline ve sana hayranlığımdan vazo benzetmesi yaptım ama umarım yanlış anlaşılmam:-))Maşallaaahhh.Elbise harika olmuş, saç makyaj, ojeler, düğün,düğün detayları Biu hep mutlu olsun inş.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@melis tesekkur ederim melisoom. biumuz cook guzeldi:)

@pellora evet eveet:)

@rococosh tesekkur ederim kokoscum:)) ben de cok sevdim kendisini

@ssdesignbutik gueldi dugunu gercekten pek eglendik:) tesekkurler

@gizzy tesekkurler sekerimm sirt konusunda basta acaba mi oldum ama iyi yapmisim:)

@sj tesekkurler, postda yazdigimgibi Gamze Saracoglu

@yasemenk cuk bana gore oldu:)) cook tesekkurler cnm

@lulu cok tesekkurleer. dilek agacini ben de cook sevdim!

@papicimm sen beni cok sevdiginden yine bol bol simartmissin cok tesekkur ederiim. elbisemle ben de ask yasadm ama:)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

hersey cok güzel gorunuyor, okurken heyacanı yasadım ben de, cooook mutlu olsunlar inşallah...