19 Ekim 2011 Çarşamba

...

En son 15 Temmuz'da yine büyük kederdeydik, burada yazmıştım duramamıştım . O vakit bu vakit, bundan önceki 20 yıldan fazla vakit değişen bir şey yok. Evlatlarla birlikte anneler ölüyor, anneler öldükçe annelerin ahıyla bu adı konmayan savaş daha da büyüyor.

7 yorum:

Chilek dedi ki...

Sevgili Boom bir avuç insan yola çıktık bize destek verir misin? Ancak elimizden gelen bu şimdilik!

http://handanihan.blogspot.com/2011/10/yas.html
http://lolipu.blogspot.com/
http://www.ojeliparmaklar.com/2011/10/yas.html
http://allmyprideisallihave.blogspot.com/2011/10/verebildigim-tek-destek-bu.html
http://selinedair.blogspot.com/2011/10/basmz-sagolsun.html

*STYLEBOOM* dedi ki...

@chilek her ne kadar ben baska sebeple bloga kısa bir ara verdigimi dun yazmis olsam da bloglar herkesin ozgur mecrasi bence,terore karsi ve baris icin cozume evt ama bloglari o yapti o yapmadi diye siniflandiracak bu paylasimin parcasi olmayi anlayisiniza siginarak tercih etmiyorum.
sizleri ise birlikte adim atma yureklikliginiz ve hassasiyetiniz icin tabii ki cok tebrik ediyorum.
keske ellerimizden dah fazlasi gelebilse...

fashiONözge dedi ki...

boom haklısın belki herkesin özgür iradesi ama en azından bugun toplu bir fikir birliği yapsak çok mu?insanlar artık tepki göstermeli ki eminim sen de bnm gibi düşünüyorsun,böyle bir günde bu eteğim,şu ceketim,ayyyy ne güzeeel olmuuuşş,yazılarına dayanamıyorum ben!!ben mi çok hassasım,insanlar mı çok geniş,o şehitlerden biri bizlerin-sizlerin ailesinden olsaydı ne olacaktı???diye sorasım geliyor,ama kime?neyse canım yaa ,senin düşüncelerini bildiğim için rahat yazdım.beni anladığını da biliyorum çünkü...

Adsız dedi ki...

fashionözge acaba vogue ve elle dergisinin sitelerine pazartesine kadar yayın yapma diyebiliyor musunuz? cafe ruj'a diyebiliyormusunuz? bazı bloglar da blog formatında olsalar da o siteler kadar popüler ve etkili ve onlarla aynı kategoride. siz sanıyor musunuz ki pazartesine kadar yazan bloglar "bu eteğim,şu ceketim,ayyyy ne güzeeel olmuuuşş" yazacak? yazsa bile günahı boynuna size ne? blogların özgür iradesine nasıl karışırsınız insanlar size mi soracak ne yazıp ne yazmayacağını?
okunan bloglar olsanız başlattığınız eylemin sosyal medyada gücü olurdu ama binlerce bloggerın sizi hiç duymadıkları için eyleminizden haberi bile olmayacak ve onlar sizin yüzünüzden vatana duyarsız insanlar durumuna düşecek. keşke daha akıllıca bir tepki yöntemi seçseydiniz, en basitinden bir imza kampanyası gibi. topluca bir tepki mektubu, sosyal medya sitelerine kınayan bir basın açıklaması gibi.

Adsız dedi ki...

sevgili styleboom ben 1 saat once yukaridaki yorumcuya fevri yorumu yazan adsizim, dayatmaciliga ne kadar agir tepkili olsam da senin blogun uzerinden tepki göstermis oldugum icin huzursuzum, uslup da biraz sert oldu, eger yorumumu silmediysen sil ve yayinlama, ben tepkimi daha uygun bir uslupla, senin blogunu kullanarak degil baska platformda belirtirim nede olsa.

Adsız dedi ki...

Adı konmamış savaş değil bu..bu terör,cinayet....bizim savaşmamızı gerektiren bir durum yok. bu topraklar bizim. paylaşılacak bir tarafı yok. Savaş iki uçlu bir kavram. Burda tek uç var ve diğer ucun bir an önce tamamen yok edilmesi gerekiyor.Ama arkada ne bağlantılar varsa, koskoca istihbarat böyle bir şeyin haberini önceden alamıyor. Eskiden daha ılımlıydım bu konuda, bazı şeyler herkesin hakkı diyordum ama artık değil. Gaspedilen bizlerin hakkı,ailelerin hakkı. Ortada haklı olan tek gerçek bizim gerçeğimiz. İmralı'dan terör yönetiliyor. Yapılacak olan tam temizlik. Buna savaş demek bütün şehitlerin yüreğini sızlatır mezarlarında..

Adsız dedi ki...

"Adı konmayan savaş" değil bu. Savaş iki uçlu bir kavram. Bunun adı terör, cinayet...Burda paylaşılacak, savaşılacak toprak parçası yok. Bu topraklar bizim. Hepsi bizim. Kimsenin üstünde saygısızca hatta hayvanca hak iddia etmeye hakkı yok. Eskiden daha ılımlıydım. Artık tahammülüm de yok. Bu durum kökünden çözülmesi gereken bir durum adı da Terör. Savaş demek mezardaki şehitlerin kemiklerini sızlatır.