10 Ekim 2011 Pazartesi

HEDİYE | Styleboom'un Şanslı Gelinine Sevilay Acıbucu'dan Gelin Makyajı

Hatırlayanlar olacaktır taaaa Haziran başında benim de gelin makyajımı yapan ve hala her ay istisnasız cilt bakımım için gerekirse İstanbul'dan kalkıp Ankara'ya gittiğim Sevilay Acıbucu ile gelin makyajının sırlarını anlatan bir söyleşi yapmıştım veee bir şanslı Styleboomera da kendisi gelin makyajı hediye etmişti:) İştee şanslı gelinimiz geçen ay evlendi ve makyajı için Sevilay Hanım'daydı!



Styleboom'un biricik gelinlerinden Tuba'yı, düğünden yaklaşık 1 ay önce Sevilay Hanım'la tanıştırdım ve o zaman kaş tasarımına da başlandı. Sevilay Professional Make-up Studio'da gelin makyajına kaş tasarımı, ipek kirpik eklentisi ve cilt bakımı dahil.

Tuba'ya, düğün gününden bir gün önce cilt bakımı yapıldı, bu sayede yukarıda henüz sadece takma ipek kirpikleri takılmış ve sıfır makyajla görmenize rağmen özel kür ve canlandırıcı serumlar sayesinde pırıl pırıl cildi, ciltte yorgunluk ve de stresten iz yok:) Bir adet sivilceyi nazar boncuğu olarak bıraktık:)


Cildin bazı hazırlandıktan sonra tabii ki göz makyajı başlıyor, gözlere derinlik verirken ve sabahı bile bulacak kadar dayanabilecek bir makyaj yapılırken, makyajda "gelin"e yakışır bir duruluk ve zerafeti sağlamak Sevilay Hanım'ın birinci önceliği.


Tabii ki makyaj cilt tipi, saç için düşünülen model, ten ve göz rengi, gelinliğin rengine göre farklılık gösteriyor. Benim düğünümde bronz-kahve-gri tonlarda çalışmıştı Sevilay Hanım, Tuba için gri tonlar ve ice tercih etti.


Gelinim de güzel yalnız:) Nazar değmesin ♥


Yanakta hafif şeftali, dudaklara da şeftaliden pembeye pırıltılı bir ruj konduruldu. İşte şu serçe parmağı ben de aynı bu şekilde tutumayı başarırsam ve bir ninja ustalığında bilek hareketini becerirsem makyaj yaparken olayı bitireceğim hanımlar:) Ama benim parmak isyankar, söz dinlemiyor:)


Gelinimizi uğurlamaya hazırız:) Tabii o ruj akşama kadar ara ara tazelenmek durumunda kalacak, gerisi ise bir gram bozulmuyor. Kirpikler ise siz yolup çıkarmazsanız 1 hafta hatta 10 gün kalıyor ben balayında pek güzel kirpikli kirpikli gezmiştim:) İpek oldukları için de yumuşacık ve rahatsızlık vermiyor.

Tuba da Ankara'dan İstanbul'a transfer olanlardan, umarım aşk dolu, mutluluk ve huzur dolu şahhane bir birliktelikleri olsun. Ne diyelim onlar ermiş muradına, Styleboomerlar çıksın kerevetine.

Makyaj boyu çektiği fotoğraflar için Tuba'nın abisine teşekkür ediyorum vee bu postu bir tanecik Esra Pozan'ın harika bir karesiyle tamamlıyorum:)

20 yorum:

Lunapark Queen dedi ki...

Oooo Boom.. Sevilay Hanım'ın eline, senin kalemine ve Esra'nın objektifine sağlık diyorum.. Başka söz bulamıyorum.. Çok güzel! :)

http://lunaparkqueen.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Canim cok guzel bı hediye bu geline;) de masallah douel cok guzel olmus bı sorum olacaktı Sevilay Hanim sehir dısına geliyormu acaba benimde düğünüm olacakta konya da yasıyorum bole bı imkan varmi canim

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Çok hoş bı gelin ve makyaj. Ben şu ipek kirpiklere takıldım hanidir, nasıl rahat kullanılıyormu, kirpikleri döker mi, kullanan varsa bana fikir verebilir mi?

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

özellikle son fotoğraf tek kelimeyle mükemmel

Adsız dedi ki...

O günün güzelliği ve önemine yakışır şekilde çok hoş olmuş :) Gelin de çok güzel gerçekten.

pempe gönlüm sende dedi ki...

herşey çook güzel:) fotoğrafları süper olmuş:) ne kadar profesyonel biriymiş gerçektende makyajı yapan, gelinde en önemli olan doğal güzelliği ve saflığı ortaya çıkarmış

lulucumm dedi ki...

Ne mutlu bir gelin olmustur kimbilir.. kendi gelin makyajimi hatirladim :) guvenli ellerde olmak bir gelin icin en onemli detay !! Sevilay hn.'in da ellerine saglik ;)

lokturk.blogspot.com

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

tam benim stilim bir gelin makyajı, temiz, aydınlık, gözleri ortaya çıkaran tarzda. bayıldım:) gelinlik de ayrıca çok güzel! tuba'ya mutluluklar ayrıca, çok çok tatlı görünüyor:)

bahar dedi ki...

gelinliğne bayıldım harika tek kelimeyle.nekadara almış acaba???

zeliss dedi ki...

Boom'cum öncelikle Gelin'in gerçekten çok güzelmiş hakikaten. Maşallah nazar değmesin...Sevilay hanımın makyajı tam bir prenses gelin makyajı olmuş..İpek kirpik ilk defa duydum bende kullanırım belki..Esra hanımın çektiği kare ile noktaladığın post'una bayıldım.Ellerine sağlık.Gelin'in en güzel düğün armağını seninkiydi sanırım :)

Melis dedi ki...

Makyaja bayıldım. Tek kelimeyle muhteşem! Gelinimizde çok ama çok güzel. Allah nazarlar korusun! Mutluluklar diliyoruuuum :)

Pelin dedi ki...

makyaj çok güzel olmuş yaa :) gelinimizde çok güzel :)) şu aralar düğünüm için kuaför arama telaşındayken içim cosss etti :p

merve dedi ki...

gelin ilk resimde yıldız çağrı atiksoy'a ne kadar benziyor boooom! hatta ilk sayfayı açtıgımda bildiğin o zannettim! gerçekten de çoook güzel bi geliin.
Hatta ben makyajsız halini daha güzel buldum ve makyaj biraz abartı geldi:/ tarz olarak tam bir parisienne ruhu taşıyorum boom ya makyaj içinde geçerli bu. fondoten ve aydınlatıcılarla pürüzsüzleştirilmiş bir ten ve çok hafif bi göz makyajı istiyorum ben. yakında benimde düğünüm var seçim yapmam gerekiyor bakıyorum herkes genelde böyle makyaj tercih ediyor acaba ben çok mu sade bi gelin olurum, hoş olmaz mıyım doğal bi makyajla diye düşünüyorum:(

Yasemin dedi ki...

Duruluk ve zerafet bu makyajin ozeti resmen. Cok guzel bir gelin makyaji olmus. Tam kivaminda. Keske evlendigim zamanda bu post olsaydi:(

2b dedi ki...

Merhaba, ben şanslı gelin Tuba:)
Öncelikle güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim:)
Sevilay hanım gerçekten harikalar yaratıyor, o gün benden başka eşimin kız kardeşine ve benim abimin eşine de makyaj yaptı ve gelen geçen herkes üçümüze de aynı soruyu sordu "Makyajınızı kime yaptırdınız?"

Bu arada bir arkadaş gelinliğin fiyatını sormuş, gelinlik Pronovias'ın 2011 Koleksiyonundan Finisterre isimli modeldir. Buradan daha net görebilirsiniz http://www.pronovias.com/bridal-dresses-photographies/finisterre2011.html . Buradan fiyat vermem çok doğru olmaz sanırım ama pronovias'ın öyle pek pahalı modellerinden biri değildi sanırım:)

Unknown dedi ki...

Peki Sevilay Hanim sehir disi icin çalışıyormuş yani ben konyadayim istek uzerine sehir dısına gelirmiki?

MadamB Fashion dedi ki...

çok güzel bir gelin olmuş gelinliği de makyajıda çok beğendim :)

madambfashion.blogspot.com

*STYLEBOOM* dedi ki...

@lunapark queen hepimiz yerine bendne tesekkurler:)

@ozlema17 en guzeli kendisiyle konusman ozlemcim, tabii ki geliyor ama bazi donemler kesinlikle gidemiyor, cok
yogun gunde bir kac gelini oldugu donemlerde mesela, en yisi onceden telefonla konusmak, hatta burada gordugunu de beelirtirsin,
benim okurum oldugunu, o sana olurunu olmazini oyle bir durumda masrafin ne oldugunu anlatir benimkine gelebilmisti
mesela.

@bir alisveriskoligin itiraflari ben de dugunumde takilmisti iste o kadar biliyorum:) yine normal tek tek takilan takma kirpikler gibi sadece daha dogal duruyor ve yumusacik.

@adsiz :))

@nerwen tesekkur ederiiz

@pembe gonlum sende kesinliklee:)

@lulucumm kesinlikle butunde mukemmellik once detaylarda basliyor:)

@seda evet gozlerde guzel bir derinlik olmus:)

@bahar tuba en altta sorunuzu cevaplamis, modeli yazmis fiyati da sanirim pronoviasdn ogrenebilirsiniz:)

@zeliss benim de bir katkim oldugu icin mutluyum:) anilardan 1i oldum hihihi

@melis :)) tesekkur ederiiz

@pelin ahh cok kolay geldin sana daa:)

@merve herseyden once en onemlisi tabii ki senin nasil istedigin, gelin makyaji deyince zaten hop diye oturulmuyor ki
once tanisip konustugunda bunu ona anlatabilirsin ama bir yandan da o bir profesyonel oldugu icin ynledirmelerine
kulak vermelisin. dedigin turde bir makyajla da pek ala olabilir:)

@lulu nikah tazeleyelim :))

@2b seni cook opuyorum sekeriim:)

Unknown dedi ki...

Canim benim cok cok sagol gercekten mesajına sevindim kendisini ararım dedigin gibi blogunun okuyucusu olduğumuza solerim insallah kabul eder canim bide İletisim nosu varmi Sevilay hanımın varsa yollayabilirsrn cok sevinirim emailim
ozlema17@hotmail.com canim teşekkürler

Adsız dedi ki...

yıldız çağrı atiksoy benimde dikkatimi çekti makyaj süper olmuş ömür boyu mutluluklar:):):)