29 Nisan 2009 Çarşamba

FLASHION' NEWS | FIRST LADY KISKANCLIGI:(


Ama bu kiskanclik benim tarafimdan gerceklesmekte hanimlar, bize de sooole stil sahibinden, zarifinden, sıkından bi first lady istiyorum! Baska isteyen?
Michelle Obama'yi ABDye geri gonderip "First Lady of Fashion" titrine geri kavusan Carla Bruni, bir oh cekemeden bu defa Ispanya Prensesi Letizia'yi agirladi, Prenses bence tam olarak drop dead gorgeous! Elbise, ayakkabilar, siluet 4-4luk, Carla Bruni ise zaten tescilli bir fistik ama Prensese 1-0 yenik bence:) Prenses Letiza Ispanyol modaci FELIPE VARELA imzali patlican moru elbise ve lila platformlu pabuclar, Carla Bruni ise daha konzervatif koyu mavi bir CHRISTIAN DIOR elbise ve Louboutin "Kitty" pabuclar secmis.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

bence ikisinin tarzıda aynı. hangisi daha iyi seçmek çok zor. bide bizimkilerin zevksizliğine bakınca insan kıskançlıktan deliriyor resmen. bende böyle bi first lady istiyoooomm :))

Adsız dedi ki...

evet evet bizim neden şöle şık bir first ladymiz yok.Giydikleri kıyafetleri hangi döneme hangi literatüre yerleştireceğimi hala bulamadım zaten:)Tarzları birbirine yakın olsada benİspanya prensesinin kıyafetini daha çok beğendim.Sanırım enine pilelerden yararlanırak yapılmış ve elbiseye daha hoş bir hava katmış diğerine göre.