10 Temmuz 2009 Cuma

COUTURE | Elie Saab Beyazı





Bir kadının hayır diyemeyeceği couture parçalar çıkarmada üstüne yoktur ELIE SAAB'in, peki ama daha birkaç ay önce Ocak'ta Karl Lagerfeld, CHANEL'in hem parçaları hem sahnesiyle dillere destan olan bembeyaz koleksiyonunu sunmuşken bu oldu mu? Moda endüstrisinde yapılmayacak bir şey varsa o da tekrara kaçmaktııııııır, hem de bu kadar kısa sürede! Yine de SAAB'ın Arap köklerinden gelen o enfes taş ve kristal işleri, nakışların ve fırfırların zenginliği, ve kendini prenses gibi hissettiren tuvaletlerinin görkeminden eksilen bir şey yok. Ama renkleri nakış ve ışıltılarla zenginleştirme ustası SAAB'ın bembeyaz bir koleksiyonla çıkmamasını tercih ederdim, eminim kırmızı halıda bu parçaların modifiye renklerde olanlarından bolca göreceğiz.




Koleksiyonda işin çoğu elbiselerin üzerinde yer almıştı, tüllerden yapılmış hacimli çiçekler, kuş tüyleri, aplikler ve kristallerle dekore edilmişti elbiseler.Bu defa koleksiyon biraz daha genç bir kırmızı halı kesimine hitap ediyordu.





2 yorum:

Unknown dedi ki...

feci derecede göz yorucu ve hayalkırıklığı. ayakkabıları bile geçen sezonun aynısı neredeyse..dediğin gibi chanel in bu konsepti daha önce yapması saab'a kocaman bir eksi veriyor. ayrıca bu tarz klasiklerden sıkıldımmı ne. artık modern çizgilerle estetğin birleştiği kreasyonlar daha bir ilgi çekici gibi (givenchy mesela)

ps:canım bazı resimleri 2 kez yayınlamışın. gözünden kaçmış sanırım.

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet sana kesinlikle katiliyorum pelincim yorucu ve kalabalik! ve haklisin ayni resimleri koyup durmusum ben de ekle ekle niye bitmedi diyorum:p aceleye geldi:)tesekkurler!