22 Temmuz 2009 Çarşamba

PODYUMDAN DUNYAYA | Victoria Beckham'dan Heatrow Şıklığı

Bazı hanımlar vardır işte yolculuktu, havalanıydı, rahatlıktı, gereklilikti bilmez, ya da bilselerde(ehü ehü) şıklıklarından ve stilettolarından ödün ver(e)mezler! İşte Victoria Beckham yine tüm bu duygularla, tüm şıklığı ve en önemli aksesuarlarından olan asık suratıyla Londra'ya Heatrow Havaalanı'na bu şekilde inmiş.

Siyah puantiye işlemeli gri bol kesim ipek gömleği ve senenin modası "yüksek bel"li beyaz marin pantolonu LOEWE Bahar 2009 koleksiyonundan. Gri süet YSL trib two platformlariyla ve yine LOEWE çantasıyla da olayı tamamlamış!

Victoria Beckham demişken kendisinin Sonbahar 2009 koleksiyonundan epey bir parça net-a-porter'da satışta şu an!

2 yorum:

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Ben de bugun bununla ilgili yazmıştım, hemen hemen aynı noktalara değinmişiz. Bu hatunun havaalanında bile bu kadar şık olması beni deli ediyor. Ama o kadar şık pahalı kıyafetlere yine de yüzü gülmüyor nedense?

*STYLEBOOM* dedi ki...

a evet sevgili cin aynı duruma deginmisiz! ben de sahsen ustelik de bavullarimi tasiyacak 100 adamim olmamasina ragmen bunca topuk ve strictle seyahat ediyorum(bana da yuh biliyorum da:)), aci da cekiyorum sayilir ama en azindan yuzum guluyor:)) su parcalardan birini askida bile gormek adamin yuzunu guldurur yaa valla haklisin!