21 Ocak 2011 Cuma

FLASHION' NEWS | Özlem Süer Yine "Özel" !



Bu tarihi not edin modayı seven, modayı severken "özel" olmayı da seven hanımlar: 01 – 20 ŞUBAT 2010

ÖZLEM SÜER Akmerkez'de BLACK BOX ile başladığı gerilla mağazacılık atağına Kanyon'da devam ediyor! Bir yandan modaya yön verip, bir yandan şehre renk katmaya, ve tabii ki bizleri de bekliyor:) Ekim'i hatırlayın, her etkinlik günü nasıl da dinamik, renkli ve tasarım doluydu:)

Bu defa aynı heyecan, katlanan keyfiyle 01-20 Şubat arası yani yalnızca 3 haftacık Kanyon'da! Kanyon'a özel tasarlanan ve uygun fiyat aralığı ile günün her saatine göre olan koleksiyon her hafta yenilenecek!

Sürprizler bitmedi! Benim anlata anlata, Tolga Günay'ın fotoğraflaya fotoğraflaya bitiremediğimiz o eşsiz güzellikteki Özlem Süer HOUSE isimli köşkü ,mimar Sinan Kuran aslına sadık kalarak mini bir eşini yaratıp Kanyon B2 Katındaki meydana konduracak:)))))))))))Sonra gelsin leziz ikramlar, Virgin Radio DJ’lerinden müzikler, Salı - Perşembe partileri , blogger buluşmaları, söyleşiler...

Projede aynı zamanda bir sosyal sorumluluk hareketine de destek var... Penti ile Özlem Süer işbirliğinde 100 adet siyah çorap, gelirinin tamamı Özürlüler Vakfı’ na aktarılmak üzere Kanyon'da konumlanacak Özlem Süer mini köşkünde satılacak... Bu şahane şeylerden en az birine katılmamak olmaz hanımlaaar!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

harika bir habermiş:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@gulden kesinliklee! ozellikle minyatur kosk olayini heyecanla bekliyorum:)