13 Ocak 2010 Çarşamba

AD | 2010 İlkbahar/Yaz Reklamlarına Devam!

Bu aralar moda dünyasında dergilerin Şubat sayılarında çıkacak olan reklamların habersiz ve izinsiz bloglarda sunulmasını eleştiren sözler dolanıyor! MARC JACOBS, CHANEL ve DIOR reklam kampanyalarını bloglarda görmekten memnun olduklarını belirtmiş ama bazı modacılar bundan rahatsız oluyormuş!! VOGUE'un bir sayfasına milyonlar dökene kadar bedava reklamınızı yapıyoruz işte canlar, ne zamandan beri bedava reklam:)) istenmeyen bir şey oldu!?! Ama bence biz bloggerlar da birleşelim de yayınlamayalım, azıcık para talep etsek fena mı olur?! IFB'den bekliyorum böyle bir çağrı:))



diye artistiğimi yaptıktan sonra İlkbahar/Yaz reklam kampanyalarına bakmaya devam ediyoruz! MIU MIU'nun kedcikler,tavşancıklar ve yıldızlarla dolu koleksiyonunun reklam kampanyasını ben pek beğendim. Model, kombin, fotoğraf pek güzel!



GIANFRANCO FERRE de oldukça farklı bir kampanyaya imza atmış. Mina Cvetkovic ve Jakob Wiechmann Emilio Tini tarafındna fotoğraflanmış.



Tahtı Victoria Beckham'dan devralan Megan Fox ARMANI reklamlarında Mert & Marcus'a poz vermiş.



Daha önce burada boomladığımız(güzel seven bir kez daha tıklasın:)) muhteşem Julianne Moore'lu muhteşem BVLGARI reklamlarından bir diğeri!



Benim bir türlü tilyonlar akıtılacak güzellikte ve çekicilikte bulamadığım(bunda bizim için gayet bir kaldırım güzeliyken Avrupalılar için farklı bir tip olmasını sebep görüyorum) Eva Mendes ve Jamie Dornan'lı CK JEANS reklamları Steven Klein'in objektifinden.



Kalabalık reklamlara bayılan Steven Meisel ALBERTA FERRETTI için de tarzına sadık kalmış!



CHLOE minimal, şık ve natürel.

[Kaynak:tfs]

0 yorum: