18 Ocak 2010 Pazartesi

RED CARPET | The Art of Elysium "Heaven" Galası

TEBRİKLER!! Neredeyse herkesin şıklıkta coştuğu, enfes bir kırmızı halıyla daha sene başından kayıtlara geçecek olan bir gala düzenlemişti The Art of Elysium. GOLDEN GLOBE'a hazırsınız hanımlar, onu anladık:)))

1997 yılında kar amacı gütmeden kurulan The Art of Elysium ünlü oyuncu ve müzisyenlerin ciddi sağlık problemleri olan çocuklar için gönüllü olarak zaman ayırdıkları bir yardım kuruluşu.



Favori elbisem Ashley Olsen'in ALEXANDER McQUEEN'in 2006 Sonbahar koleksyonundan seçtiği kuyuklu dantel vintage görünümlü elbise. Oliva Wile ise MARCHESA'dan Sonbahar 2009 tasarımlarından biri içinde.



Jessica Szohr Gossip Girl'de nefret ettiği, gerçek hayatta aşıkolduğu Ed Westwick'le birlikte katıldığı galada çok güzel görünüyor, onu gölgede bırakacak bir Serena ya da Blair de yok! Galaya nişanlısıyla katılan Anna Paquin VIKTOR&ROLF'ün acayip 2010 İlkbahar koleksiyonundan bir parça seçmiş.



Camille Belle bir kez olsun hayal kırıklığına uğratmaz mı??Bu defa da muhteşem VALENTINO İlkbahar 2010 koleksiyonunun en güzel parçalarından birini seçmiş.



Rumor Willis son günlerde çok ilerleme kaydetti, bu defa da CHRISTIAN DIOR 2009 İlkbahar koleksiyonundan bir parça ile garantili bir şıklık içinde. Ali Larter da siyah tercih edenlerden.



Dita Von Teese JEAN PAUL GAULTIER'nin 2005 couture koleksiyonundan seçtiği kıyafetle farkını ve Dita'lığını ortaya koymuş.





Jamie King BURBERRY'nin bu sezona damgasını vuran muhteşem drapelerinden nasibini almış, iyi de yapmış, yaşına, tipine, tenine pek uymuş! Kate Bosworth beklenen ışıltısından uzak, ALEXANDER McQUEEN seçmiş.



Tebrikler Katy Perry, hem nişan hem de bu harika HÜSEYİN ÇAĞLAYAN için:) Amerikalı modacılara sadık olan Rachel Bilson yine CHANEL içinde, son haftalarda bu üçüncü oldu, neler oluyor acabaaa?



Amber Heard CHRISTIAN DIOR içinde enfes! Jessica Alba volanlı nar çiçeği PRADA içinde, gerdanlık! Muhteşemm!



Sophia Bush REEM ACRA Resort 2010 koleksiyonundan kırmızı sade, şık ama sıradan bir tuvalet içinde. Bryce Dallas Howard da JEAN PAUL GAULTIER seçenlerden.



Her daim şıklarımdan Marisa Tomei vintage bi TRAINA NORELL seçmiş. Kostümlerin podyum versiyonlarını görmek için küçük resimlere tık tık..









ALTIN KÜRE ile devam edeceğiz...

[Kaynak:justjared,celebgossip,style]

0 yorum: