16 Ocak 2010 Cumartesi

RED CARPET | Critic's Choice 2010 Ödülleri Sahiplerini Buldu



Kırmızı halının ve davetlerin her daim şıklarından, zarif, asil ve farklı stiliyle konuşturan Emily Blunt epey süredir ortalarda yoktu, dönüşünü böyle muhteşem bir GEORGES CHAKRA elbiseyle süslemiş, bravo!! Elbisenin transparan kısmına süzülmüş yakası, etek ucundaki enfes işi ve pırıltısı harika! Marion Cotillard NINE gala ve basın tanıtımları boyunca kadrodaki diğer isimlerle birlikte beni sürekli hayal kırıklığına uğrattıktan sonra, bir silkelenmiş kendine gelmiş ve pek tabii ki CHRISTIAN DIOR içinde enfes! Elbisenin korse gövdesi , ve ayrı bir parça gibi duran etek kısmı, uzun kolyeleri kusursuz.



Zoe Saldana ve Diane Kruger gümüş ışıltılar katılmış beyaz kostümleriyle zarif ve şıklar. ZOE SALDANA senenin drape modasını, etekleri ve dökümlü puf kolları uyumlu JASON WU içinde karşılamış, ayakkabılara bayıldım. Kruger bu defa sadık olduğu isimlerden farklı olarak DONNA KARAN seçmiş, elbisenin belli belirsiz deseni, yaka detayi ve kesimi hoş ama Kruger'den beklenen düzeyde değil, bence kendisini çok zayıf da göstermiş.



Sandra Bullock bu aralar pek hoş, bu defa ALBERTA FERRETTI içinde, geçen defaki kırmızı halı görüntüsü kadar şık ama bu defa daha modern. Muhteşem bir kadın olan Julianne Moore, yanına daha da muhteşem bir erkek olan Tom Ford'u alınca üstündeki kırmızı harika LANVIN'e rağmen sönük kalmış:))Bu nasıl bir adam, ne duruş, ne tavır! Bize geri dön artık sevgili TOM FORD!

[Kaynak:justjared]

0 yorum: