8 Ocak 2010 Cuma

AD | 2010 İlkbahar/Yaz Reklamlarına İlk Bakış!

PRADA modelinin başı yok, reklam kampanyası ise oldukça ilginç, fotoğraflara hareket hissi verilmiş ve sanki amatör kamera ile çekilmiş gibi, model Rasa Zukauskaite ve fotoğrafçı STEVEN MEISEL.



GIORGIO ARMANI gece parlaklığında reklam kampanyasında model olarak NIMUE SMIT'i seçmiş, fotoğrafçı JOSH OLINS.




Başı olmayan model CELINE kampanyasında da var:) Lisanne de Jong, Carmen Kass, Jacquelyn Jablonski and Valerija Kelava isimli modeller JUERGEN TELLER tarafından fotoğraflanmış.

KARLIE KLOSS, bir başka moda devi DIOR'un da seçimi, bu yıl Kloss'un yılı olacağa benziyor. Genç Lauren Bacall havasında fotoğraflanan Kloss'lu reklam kampanyası usta STEVEN MEISEL'in objektifinden. Bu kız daha 17 yaşında!!

FENDI'de güzeller güzeli ANJA RUBIK tabii ki KARL LAGERFELD tarafından çekilmiş.



VERSACE kampanyasında GEORGIA MAY JAGGER ünlü fotoğrafçı MARIO TESTINO tarafından fotoğraflanmış.



ANGELA LINDVAL'in modellik yaptığı JIMMY CHOO reklamları fotoğrafçısı TERRY RICHARDSON'ı anlatıyor, parlak, canlı ve baştan çıkarıcı.



HERMES'in son iki sezondur mevsime ithaf edilen reklamlarına bayılıyorum! Kışın karlar içinde, ren geyikleriyle fotoğraflanan modelden sonra bu defa KARLIE KLOSS yazın getirdiği sıcacık renkler ve tatlı tembellik içinde kumsalda bu senenin en moda detaylarından "saç örgüsü"ne dolanmış saç bandıyla PAOLO REVERSI tarafından görüntülenmiş.



GIANFRANCO FERRE siyah-beyaz fotoğraflardan oluşan kampanyasında DREE HEMINGWAY'i seçmiş, fotoğrafçılar INEZ VAN LAMSWEERDE ve VINOODH MATADNIN.


0 yorum: