13 Ocak 2010 Çarşamba

TREND RAPORU | Çan Etekler ve Belirgin Kalçalar!!



Bu yaz kalçalardan utanmak yok hanımlar, bilakis olmayan kalçalarımızı terzilik yardımıyla belirginleştirme zamanı:)) Geçen sezonların kalıplı omuz trendi bu sezon yerini kalıplı kalçalara bırakıyor. Kafesli etekler çok moda!! Bir de çan etekler! Ve mutlaka mini! Açıkçası bu trendin beli ince, göğüs ve kalçası belirgin Türk tipine yaraşacağı kanaatindeyim, tayt ve skinny jean gibi en olmayacak parçalara bile moda diye giren ve kendini kurban eden(söz meclisten dışarı) biz Türk kadını bu trendi en şık şekilde kullanmalıyız bence.

En az elbiseler kadar gözde olacak olan etek ve pantolonlar bu yaz model model. Eteklerde kafes, çan, lale ve balerin modeller ön planda. Kalçaların pedlerle, dikişle, drapelerle belirginleştiği süper miniler, romantik çanlar kaçınılmaz ve bence uzun zamandan sonra çok hoş bir yenilik!

Aşağıda podyumdan görüntüler var, BERARDI, LUELLA ve VALLI'nin koleksiyonu yoğunluklu olarak bu modele dayanmış, CELINE en minimal haliyle kullanmış, CHANEL'in samanlığında da bol bol çan etek var!



Ünlüler İlkbahar/Yaz koleksiyonlarındaki parçalara bürünmeye başladıkça bu modeli onların da üzerinde görmeye başladık.



Editöryaller ise bu tür belirgin trendleri en güzel şekilde görebileceğimiz sayfalar!



[Kaynak:style, justjared,tfs]

0 yorum: