21 Ocak 2010 Perşembe

KISA KISA.....



DIOR ve ARMANI arası buzzz gibi soğudu! Giorgio Armani yaklaşmakta olan Couture Haftası çerçevesinde gelecek Pazartesi sunacağı ARMANI PRIVE koleksiyonunu, DIOR'un "beklenmedik ve uygunsuz zaman değişimi" sebebiyle 19:30dan 21:00e aldığını bildirmiş. DIOR'un bu hareketini de "diğer insanların emek ve zamanına olan saygıdan yoksun" olarak niteleyen bir açıklama yapmış, henüz DIOR'dan yanıt yok!!

ARMANI demişken, usta tasarımcı Corriere della Sera gazetesiyle yaptığı röportajda moda arenasından çekileceği söylentilerini kesin ve son kez yalanlayarak; imparatorluğunu ne satmaya, ne yeni bir tasarımcıyı başına geçirmeye, ne de işi bırakmaya niyeti olmadığını, herkesin merakını gidermek için son kez olarak bu işi, işteki herşeyi takip etmeyi, herşeyle bizzat meşgul olmayı ve her zaman son sözü söylemeyi sevdiğini belirtmiş!

ARMANI'den son haber ise EA7 ve EMPORIO ARMANI markaları için yeni ve özel bir spor koleksiyonu işbirliği altında REEBOK'la anlaşması. Müşterilerine sportif olurken de stil sahibi, lüks ve şık olabilecekleri bir koleksiyon yaratmak istediğini belirten Armani Reebok'ı seçtiğini çünkü her zaman işinin uzmanıyla çalışmayı sevdiğini belirtmiş.



Son 4 senedir LONGCHAMP'ın yüzü olan Kate Moss bu sezon marka için çantalar da tasarladı. İlk görüntüleri nette yayınlanan ve 11 Şubat'ta butiklerde satışına başlanacak olan koleksiyon Moss'un LONGCHAMP için ilk çalışması değil. Süpermodel 2008 Bahar sezonunda da kırmızı "LEGEND" isimli çantayı marka için tasarlamış, pozunu vermiş ve elinden düşürmeyerek epey de sattırmıştı!



Ünlüleri yeni yeni dövmeleriyle görmek öyle çok şaşılacak bir şey değil ama bu defa Daisy Lowe, adına özel Swarowski koleksiyonunu tanıtımında bacağında CHANEL'in beklenen geçici dövmelerinden birini kullanmışken görüldü! Satışa çıksa da sıra bize gelse!



Heidi Montag'ın akıl sağlığından şüpheliyim!! Halihazırda zaten güzel olan(kırmızılı) Montag 1 gün içinde 10 estetik operasyon geçirip, iyileşme süreci biter bitmez kendini kameraların önüne(beyazlı) attı. Bu eziyete değmiş mi sizce?? Yok bence ne eksik olmuşsun şekerim ne fazla! Bizzat kendisi "estetik bağımlısı" olduğunu itiraf eden daha 23 yaşındaki yıldız "mükemmel"i arıyormuş! İlk ameliyatlarını 21 yaşında (silikon, burun, kolajen dudak) Montag bu defa da kaş kaldırma, alna botoks, burun rekonstrüksiyon, yanak ve dudak doldurma, çene küçültme, boyun gerdirme, kulak yapıştırma, göğüs renovasyon, kalça-bacak-bel liposuction, popo kaldırma operasyonlarından geçirmiş. Offf benim bile canım yandı, her yanımı kesilip biçilmiş hissetmeye başladım!



Yazarlık bu ara modacıların en yeni hobisi! OLIVER THEYSKENS'den sonra şimdi de Kasım'da iflasını açıkladığı markası kapandığı için bolca vakti olduğunu ve hep istediği kitabı yazmaya başladığını söyleyen LUELLA BARTLEY. Büyük ihtimalle ismi "Luella's Guide to English Style", olacak olan kitabın Sonbahar'da çıkması bekleniyor, kitap İngiliz stil ikonlarını da İngiliz sokak stilini de kapsayacak bir rehber olacakmış. Yani sadece bir moda kitabı değil, aynı zamanda bir sosyal antropoloji çalışması!



Eski İngiltere Başbakanı Tony Blair yakında LVMH'de söz sahibi olacak gibi! LVMH başkanı Bernard Arnault ile pek yakın arkadaş olan Blair'in yönetim kurulunda bir pozisyon için düşünülmediği fakat şirket için danışmanlık yapacağı söyleniyor. Part-time iş yani:p



O bir doğuştan zengin ve ünlü, o bir emlak kraliçesi, o bir yazar ve mücevher tasarımcısı! Ve şimdi o bir ayakkabı tasarımcısı da oldu! Ivanka Trump MARC FISHER için bir ayakkabı koleksiyonu hazırladığını twitterından duyurdu.



Benim gibi UGG sevmeyen ve UGG görmekten usanan birinin bile bu isteğini yeniden düşünmesini sağlayacak bir haber! JIMMY CHOO, UGG için 5 parçalık bir limited koleksiyon hazırlıyor! CHOO'nun başkanı Tamara Mellon Choo giymediği zaman giydiği tek markanın Ugg olduğunu söylemiş!

[Kaynak:wwd,fashionologie,dailymail]

0 yorum: