28 Ağustos 2010 Cumartesi

IFW | Özgür Masur Backstage

Fotoğraflar: Tolga Günay



Dün benim için en heyecanlı defilelerden biri tabii ki ÖZGÜR MASUR'du, defileden önce backstagede birlikteydik, Tolga Günay sizin için yine çok güzel kareler çekti, keşke hepsini paylaşabilsem:)



Makyajın nasıl olacağı aynaların sol alt köşesinde hem çizim hem fotoğraf olarak duruyor, makyaj M.A.C'in ustalarından... Kapkara siyah gözler ve pastel dudaklar... Modellerin yüzü ve saçları IFW sonrası kaç günde kendine gelecek meraktayım!



Ayakkabılı son prova için aykkabılar açılıyor, elbiseler o kadar gösterişli ki ayakkabılar sade, klasik... Her model için askılar ve giydiriciler hazır. Modellerin çoğu bir önceki defileden yetiştiği için tek gıdaları Red Bull:)



Defile Özge Ulusoy'un oynadığı bir kısa filmle başlıyor, koleksiyonun teması olan "Ten Dökümü"ne atıfta bulunan film siyah beyaz başlıyor ve kadının ne çok yükü, görevi, yetiştirmesi gereken işi olduğunu anlatıyr sadece müzik ve Özge'nin mimikleriyle(ki çok başarılıydı) Sonra Masur elinde makasla onu kesiyor ve içinden son koleksiyondan bir elbiseyle siyah beyazdan renkliye geçen ve gülen bir Özge çıkıyor:) Aşağıda kızlar görünmeden filmi izlemeye çabalarken:)



Saçlara bayıldım, bana eski bir dizi olan Tatlı Cadı'nın Samantha'sını anımsattı:) Provadan sonra rujlar tazelenecek... Sedef Avcı , Özgür Masur için yeniden podyuma çıkacak.



Elbiseler artık meydana çıksın, poşetlerden kurtulup modellere giydirilecek! Giyinme zamanı ve bizim için de oturup heyecanla defileyi bekleme zamanı:)



Bir başka backstage'de görüşmek üzere sevgili Stylebomerlar diyeceğim ama bir daha o kadar güzel kadının boyum kadar bacaklarının arasında kalıp da bunalıma girmeye niyetim yok hıh!


3 yorum:

Unknown dedi ki...

Ayy bu postun havası cok sahane olmus! ordaymısım gb hisettim kendimi, fashion tv dısında bizim ülkede bu isler nasıl oluyormus onu da gordum :))) ayrıcı öyle uzun bacaklı kızlara falan hic bakmadım ben, boomun havası baska !!!

Unknown dedi ki...

Sinem

aşgaane dedi ki...

IFW'ye gitmedim ama sayende gitmiş kadar oldum:) postlar, anlatımın, fotolar hepsi harika:)
http://herseyeragmenhayatguzellll.blogspot.com/