21 Ağustos 2010 Cumartesi

KOLEKSİYON | ...ve İPEKYOL Sahnede!



Ağustos başından beri her gün sayfasını ziyaret ettiğim İPEKYOL'un heyecanla beklediğim koleksiyonundan parçalar sonunda görücüye çıktı:)) Evvet umduğumdan da güzel, bu satırları kalp çarpıntısıyla yazıyorum:aşk!

Siyahın tahtını devrimle ele geçiren devetüyü, minimal formlar, 70'lere övgü dolu koleksiyon camel, beş çayı, Christmas party, must haves, hava durumu ve NY olarak 6 ana temaya ayrılmış. Sezonun en moda parçaları olan büstiyerler, fırfır detayları, püsküller, militer görüntülü modeller, puf puf kabanlar, kürkler, havuç pantolonlar, yumuşacık trikolar ne ararsanız var! Lookbook henüz yenilenmemiş ama yeni parçaları görmek, haberleri anında almak ve fırsatları ilk olarak öğrenmek için İPEKYOL FACEBOOK sayfasına koşun!

Ben aşağıdaki kombine yarın ilan-ı aşk etmeye gidiyorum, umarım bu aşk platonik kalmaz:))


6 yorum:

Kürksever dedi ki...

Kamel manto-ceket-pantolon'dan oluşan kombin pekala Max Mara, Michael Kors, Zara veya Mango kolleksiyonunda da yer alabilirmiş! Bu sezonun kamel dozu çook yoğun! Ben çok seviyorum, dolayısıyla sorun yok.

The Lizard Queen dedi ki...

2.resim derim ve o nasil bir cekettir diye de eklerim!!!

Adsız dedi ki...

bu yazıyı okumamla ipekyol facebook sayfasına hemmencik bir göz attım sevgili boom sayende. ipekyol yine güzel bir koleksiyon çıkarmış. 2. resimdeki cekete ise diyecek kelime bulamıyorum çok hoş çok.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@coskunhursel evet bu sezon birbirinin ayni gibi koleksiyonlar selektif markalarda bile var(chloe salvatore gibi) eh hazir giyim markalarinda da haliyle:) ama ipekyol'un kumas kalitesi bambaska, maalesef mango ya da zara pazar kalitesinde kaliyor yaninda, tabii o sebeple cok da ekonomik degil:)

@lizard queen cok sahane bence de:) farkliii!

I. dedi ki...

tamam bu Celine ve Chloe etkisi kasirdi kavurdu ortaligi da bari styling de ayni pozlar,hatta nerdeyse ayni saclar kullanilmasaymis.halbuki severim de ipekyol'u.

Doorstepping dedi ki...

Boomcum, bu hırkayı yakından gördün mü? İnanılmaz kalın! Bütün kışı paltosuz geçirebiliriz bununla :)))