23 Şubat 2009 Pazartesi

Hep Moda: Denizci

Ahoy! hanimlar...

Iste her sezon yeniden yeniden kapimizi calan modasi hic gecmeyen nauticals! Sahsen ben bu denizci tarzinin duskunlerindenim, oyleki kocacim bile denizci:) Bu sezon ozellikle ayakkabilarda bu tarzi denemis cogu tasarimci. Su yukaridaki ustunde martilar ucusan enfes STELLA McCARTNEY pabuclara bakiniz!!! GUESS, BLUGIRL, ozellikle STELLA McCARTNEY ve CHLOE ilkbahar-yaz koleksiyonlarinda bol bol kullanmislar.



Yine yerli ureticilere bakarsak KOTON bu anlamda epey onde, cok guzel cizgili trikolar, shirtler ve etek pantolonlardan olusan guzel bir denizci kategorileri var. Elimizin uzanabildiklerinden LACOSTE da yeni koleksiyonlarinda denizci modasini es gecmemis.

Ben bu "Hep Moda"yi sezonun trendleriyle asagidaki gibi kombinledim:


  • yuksek bel(high waist) etek ve pantolonlar bu sezonun hitlerinden, KOTONdan yuksek belli lacivert bir etegi duz beyaz bluz(TOPSHOP) ve laci-kirmizi karisimi bir fularla(PARK BRAVO)altina kirmizi pabuclar(NINE WEST)ve etegin dugmeleriyle birlikte kaptanlarin dugmelerine gonderme yaparak altin rengi takilarla birlestirdim.

  • bir diger sezon hiti de boyfriend jeanler, lacivert-beyaz cizgili bir trikoyu(ZARA) yine kirmizi pabuclar(STEVE MADDEN) ve koyu lacivert boyfriend jeanimle(MNG JEANS) kombinledim...
Siz de mutlaka elinizde olan kirmizi-beyaz-lacivert renklere yeni sezonun ayrintilarini ekleyerek hem hep moda hem de trendy olabilirsiniz! Hatta dun boat showda gordum ve aklima geldi, gemici dugumleri kullanarak olusturabilecegimiz sac bantlariyla yine bu ilkbahar-yazda saclarimizla nautical olabiliriz!

5 yorum:

Burak Ünaldı dedi ki...

Boatshow'un bana bu kadar ucuza mal olmasina cok mutluyum!
Ahooy!!
:)

Adsız dedi ki...

Evet fashionistaların gurusundan bizler böyle bir blog bekliyorduk ve nihayet kavuştuk.Aman tanrım benim gardrobumda lacivert ne etek var ne pantolan ben şimdi neyapıcaaaam.Acil arayışa girmem lazım.Pabuçlar tamam kırmızı üstüne farklı farklı bluzlarda OK ama ya gerisi.Alışverişe çıkmam lazıııım.:(((((

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Aaa ne kadar da hoş olmuş iki kombin de çok beğendim :) Kırmızı mavi ve beyaz üçlüsünü de birbirine çok yakıştırıyorum zaten. Uzun zamandır Koton'a uğramıyordum, bir gideyim bari :)

Deniz dedi ki...

Bir Ahoooyy!! de benden... Zira benim de lacivert koleksiyonum sadece kotlardan (etek-pantalon) olusuyormus onu fark ettim. Hatta bugun Regent Street'deki Mango'nun kapisindan iceri kafami uzattim, bahsettigin denizci esintisi hemen yuzume vurdu. :))) Butce hesaplamalarin biter bitmez bekle beni Oxford Street!!! :P

Ayricana su an zafer dansimi yapmaktayim, yazin Ayca'canla birlikte aldigimiz sirin topuklularim bu esintiye cok uyacak. Kirmizi hakimiyetindeki kot desenli ayakkabim... canim benim :)))Ahooyy!!!

*STYLEBOOM* dedi ki...

guzle yorumlara tesekkurler! ayrica hanimlar gecenlerde cok guzel capa seklinde kol dugmelei gordum, artik deniz havasini mansetlerinizde ofise de tasiyabilirsiniz:)