22 Şubat 2009 Pazar

Red Carpet: Spirit Awards'un en sıkları

Biz heyecanla Oscarlari beklerken, hemen bir gun oncesinde Bagimsiz Sinemacilar icin Independent Spirit Awards sahiplerini buldu, iste Sprit Awards’un kirmizi halisinda sıklıklarıyla goze carpan yildizlar.

Cameron Diaz her zamanki gibi “stil”ini konusturmus ve MICHEAL KORS’dan harika bir cizgili elbise secerek kirmizi-siyah kombinasyonunun guzelligini ortaya koymus, sari saclari da en az odul alan filmler kadar bagimsiz! Anne Hathaway sezonun gozdelerinden fiyonk ve kemer detaylari goze carpan siyah biyeli krem rengi elbisesiyle hem nostaljik hem de cok sık. Tarzini MANGO araciligiyla bizlere ulastiran ve her zaman sık olmayi bilen Penelope Cruz da sezonda sık rastlanan firfirlarin kullanildigi cikolata kahvesi bir elbise icinde, dogrusu coraplari anlamsiz buldum.


Ilkbahar-Yaz sezonunun ic acici guzelim renklerini secenler de var tabii. Jessica Alba DIOR'dan lila ucus ucus elbisesiyle cok seker, uzun yillar gozden dusmeyecegi garanti olan “nude” pabuclari da enfesss! Lucy Liu sezonun favorisi pembeye bence en cok yakisan kumasla yani ipek saten bir miniyle karsimizda. LANVIN elbise cok sık ve cok zarif, Liu’nun ten ve sac rengine de cok gitmis. Yeni anne Michelle Monaghan pudra mavisi mini VERSACE elbisesiyle dogumdan eser kalmadigini gostermis.


Acikcasi bu elbiselerin cogunun onumuzdeki mezuniyetler, nisanlar ve dugunler icin de cok seker fikirler verdigini dusunuyorum renk, elbise boyu ve stil bakimlarindan.

Simdi esas oglan yani OSCAR icin geri sayim….

0 yorum: