26 Şubat 2009 Perşembe

PODYUMDAN DUNYAYA: Jay Leno Show'da Drew Barrymore


Sex and The City dizisinin yeni cagin en anlatilasi masali oldugunda hemen herkes hemfikirdir. Moda, sanat, basin, yayin hatta gundelik hayatlara bile damgasini vuran dizilerden biri olan Sex and The City "memorable quote"lariyla yani unutulmaz replikleriyle de unludur. Iste bunlardan biri Berger'in Miranda'ya soyledigi "He's just not that into you!!!" cumlesidir:)

Daha sonralari "He's just not that into you!!!", dizinin yazarlarindan Greg Behrendt ve Liz Tuccillo tarafindan kitaplastirildi ve kitap 2004 senesinde bestseller listesine girdi. Iste bu kitap Amerika'da 6 Subat da zengin oyuncu kadrosuyla film olarak vizyona girdi. Ben Affleck , Jennifer Aniston ,Drew Barrymore, Jennifer Connelly ,Kevin Connolly, Bradley Cooper,Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson ,Kris Kristofferson ve Justin Long bu kadronun guzel mi guzel isimleri.

Filmlerini anlatmak uzere bol bol programlara cikan ve bu ara cok konusulan kadrodan Drew Barrymore konuk oldugu Jay Leno Show'da GIAMBATISTA VALLI'nin Bahar 2009 koleksiyonundan sectigi bu super payet islemeli dantel elbiseyle muhtesemdi.

0 yorum: