26 Şubat 2009 Perşembe

TREND RAPORU: Kemerleri Sıkın!


Resimde de belirttigimiz gibi kemerin sekli ya da tarzi degil ama bu sezon belinizde bir kemer olacagi kesin. Yukarida son zamanlarin davetlerinde unlulerin takmaya doyamadigi bir LOUIS VUITTON kemer goruyoruz. Kirmizi halida abiye tuvaletlerde bile goze carpan kemerleri hatirlayalim.
Kriz sebebiyle kiyafetlerde yogun updateler yapmak zor olabilir hanimlar, iste bu sebepten aksesuar trendlerini yakindan takip edin derim. Zaten varolan cicekli bir elbisenizi ince bir kemerle susleyebilir, illaki bulunan beyaz yazlik elbise ya da eteginizi taba bir kemerle tamamlayabilirsiniz.
Ustelik bu sezon yuksek bel oyle moda oyle moda ki kalin kemerlerle aslinda bel hizasinda olan etek ya da pantolonlarinizi sanki yuksek belliymis gibi gosterebilirsiniz.

Asagida sirasiyla MARC JACOBS, DOLCE GABBANA, CHANEL COUTURE ve THAKOON kemerler degisik tarzlara ornek. Sizde herhangi bir kemeri bros ve kurdelelerle susleyerek DG'ninki gibi, ya da kalinca kumas bir kurdeleyi eskiden pileli eteklere taktigimiz o buyuk cengelli ignelerle tutturarak Marc Jacobs'inki gibi birer kemer esinlenmesi yasayabilirsiniz. Birkac tane ince kemeriniz varsa onlari da ustuste takmaniz mumkun.


Tabii ki unluler bu trendi es gecmemis: Rachel Weisz ve Liz McClornan naturel renkli elbiselerini kemerle renklendirirken, stil kralicesi Anne Hathaway klasik kesimli elbisesine metal agirlikli kemerle modern bir gorunum vermis. Mena Suvari ise cicekli maxi elbisesine taktigi devetuyu kemerle gypsy bir hava yaratmis.



Hemen her magazada cok guzel kemerler bulmak mumkun: PARK BRAVO, MUDO ve ZARAdaki kemerler tek kelimeyle harika, degisik tasarimlarla zengin! KOTON, MANGO ve BATIKte ozellikle kalin ve elastik kemerler var. TWIST de de cok hos cicek ve kelebek tokali kemerler bulabilirsiniz. Incecik kemerlerde IPEKYOL onde. ACCESORIZEda da cesit cesit kemerler var.

0 yorum: