28 Şubat 2009 Cumartesi

MILAN FASHION WEEK: Day 2

Dun gerceklesen defilelerle devam ediyoruz...
12:00 GIORGIO ARMANI:
Deri bere ve eldivenler, kalin kemerler ve itfaiye kirmizisi dudaklar ile GIORGIO ARMANI koleksiyonu "guclu kadin" imajini selamlamis. Koleksiyonda slim-fit kesimli sık ceketler, opak coraplarla giyilmis lale kesim etekler, yaka ve omuz detaylari on planda.




14:00 D&G:

Teatral bir koleksiyona imza atmis D&G. Ozellikle mobilyalarda kullanilan goblen ya da broke, ayrica taslarla islenmis ipek kadife ve sifon kumaslarla calisilmis. Super mini balon etekler, omuzlar ve buyuk tas islemeler goze carpiyor.




15:00 GIANFRANCO FERRE
Pagoda model omuzlu ceket ve paltolar, hatta Elizabeth donemi yakalari en goze carpan ayrintilardi koleksiyonda. Krep, kadife ve saten yogunlujla kullanilmis. Duz ya da payetli islemelerle ceket ve paltolara hareket verilmis.




17:00 BURBERRY PRORSUM
Favorilerimden olan koleksiyonda asil Ingiliz temasi basi cekiyor. Bir Ingiliz hanimefendisine hitap edecek turde sık siluetli paltolar, dusuk belli ya da robali elbiseler, suet trencler.



18:00 ALBERTA FERRETTI
Murdum, turkuaz ve hardal rengi katkilariyla digerlerine kiyasla oldukca ic acan bir sonbahar koleksiyonu. Feminen paltolar, ucusan sifon bluzlar ve yine kalin kemerler.


19:00 JIL SANDER
Enfes, goz alici, nefes kesici dramatik yakalar! Araya karismis neon renkler! Her zaman benim icin fazlasiyla minimalist kacan JIL SANDER minimal tarzina hic umulmadik acilardan gosteris katarak kalbimi kazandi. Asimetrik bluz, elbise, palto ve hatta takimlarla cok cok tasarim...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

selam ben senay, gercekten super bir site, eger facebook veya twitter varsa eklemek isterim...

*STYLEBOOM* dedi ki...

tesekkur ederim, hem facebook hem twitterda styleboom diye aratirsaniz ya da sag tarafta ilgili butonlara tiklarsaniz oradayim:)

Adsız dedi ki...

excellent points and the details are more specific than somewhere else, thanks.

- Norman