21 Şubat 2009 Cumartesi

RENK RAPORU:Pantone 2009 Bahar Renklerini Acikladi!

Tazelik, yenilik, baslangiclar: yani bahar!!

Henuz halen kisi yasiyor olsak da moda dunyasi 2009 ilkbahar-yaz koleksiyonlariyla baharin keyfini cikardi, onumuzdeki sonbahar icin defilelere basladi bile. Ben de blogumun ilk yazisina bahar renkleriyle baslamak istedim. Meshur Pantone 2009 bahar raporu sunuldu: ilkbahar-yaz renklerimiz FUSYA, SOMON PEMBE, MAVI, SU YESILI, LIMON SARISI, UCUK GRI, PUDRA, EFLATUN, CANLI YESIL ve KAVUN RENGI. Bu raporu iletmek benden, bu ilkbahar-yaz icin hazirlanmasi sizden!



Bu renklerin arasindan ozellikle sari, fusya, pudra pembesi ve su yesili one cikiyor, hemen her koleksiyonda gormek mumkun. Tasarimcilara goz atacak olursak, resimdeki ornekler haricinde VERSACE gri, eflatun ve su yesilini, DOLCE&GABBANA pudra pembesinin siyahla kombinlerini bol bol kullanmis. MATTHEW WILLIAMSON fusya ve su yesilleriyle peri tozu bir koleksiyon hazirlamis. GUCCI ise maviyle ozellikle indigoyla dolu.




Gelelim elimizin uzanabilecegi koleksiyonlara, MANGOda pudra pembesi saten ve sifonlarda bolca var, ayrica su yesilini turuncuyla kullanmis. ZARAda yesiller ve sarilar harika. IPEKYOL hem elbise hem de takimlarinda fusya ve grileri kullanmis, MACHKA elbiseleri sari ve isil isil. BCBG de fusya ve maviyi bolca kullananlardan. MUDO sari ve yesilin en canli tonlarini bolca kullanmis. SISLEY ise kavun renginin hakiyle karisimi hakimiyetinde.






4 yorum:

Adsız dedi ki...

Hmmm. Az önce laptopımıda kolumun altına takıp birlikte gardrobun yolunu tuttuk.Dolabı kurcaladık eştik deştik veeeee olley 2009 baharında giyilebilecek giysilerimizin olduğunu görüp sevindik:)

Deniz dedi ki...

Hmm... Ben de su an bulundugum sehrin havasindan olsa gerek pek karanlik buldum dolabi!!! Aman Tanrim!!! Butce...eee... kalem...eee...kagit... Off..off.. nerden baslasak!

nazire dedi ki...

Ben de sıkılmıştım bu kışın boğucu havasından neyse ki ilkbahar geliyor tüm canlılığıyla, hele de bu renklerle daha güzel geçecek gibi:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet sezonun renkleri cok guzel ve ic acici! artik havalar isinsiiin!