9 Ocak 2010 Cumartesi

AYAKKABI | NINE WEST Pre-Fall 2010 Koleksiyonu



NINE WEST Prefall 2010 koleksiyonundan Temmuz-Haziran'da raflarımızda göreceğimiz modeller!

Görüyoruzki gladyatör ve kafesli ayakkabılar yavaş yavaş çekilmeye başlamış, yerine sezonun pencere modasının gelmiş. Ayrıca süs pek önemli: taş-toka-zımba-zincir işlemeli, fırfır ve kat detaylı ayakkabılar bolca. Yeni icat "shootie"ler yani ayakkabı-bot ayakkabı-çizme arası modeller(GUCCI ilkbahar koleksiyonunda enfes örneklerini görmüştük). Tabii ki platformlar yine gözde ve leopar/zebra vs desenler hala var.

Süetler de yerini almış koleksiyonda, süet trendi bir süre devam edecek gibi. Hem ofis, hem elegn hem rocker modeller koleksiyonda eşit. Resimleri büyütmek için tıklayın lütfeen!








[Kaynak:m.i.s.s]

2 yorum:

Burcin dedi ki...

ya ayakkabi entry'lerine baktim da diger kategorilere gore daha az yer ayirmissin ;)..daha cok ayakkabi-related haber gormek istiyoruz ailecek :D

bir de sanki ben bu 3. resimdeki suet modelleri gordum (mu acaba?)?haziranda tr'deki raflarda mi olacak amerikada mi?

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet dogru! ben bu ayakkabi isine biraz daha aslayim:)) 3. resimdeki ayakkabilarin aynisi degil ama evet cok benzeri var, zaten cok begenilen tasarımları uc bes degistirip koleksiyonlara surekli katiyorlar:)) bu arada temmuzda TRde olacakmis, her ne kadar kuresellessek de :p oralara daha erken gelir herhalde!