10 Ocak 2010 Pazar

COMING SOON | CHANEL'in SS2010 Dövmeleri Satışa Sunulacak!




Siz de CHANEL ne yapsa beğenen, edinmek isteyenlerdenseniz müjde(bunu yazarken sevgili "Stil Direktörü"müz Edi'nin "Chanel Candır" özlü sözü kulaklarımda:), eh boşuna CC diye kısaltmamışlar!)

İlkbahar/Yaz 2010 defilesinde modellerin bacak ve kollarını süsleyen CHANEL logolu, çiçekli, zincirli dövme motifler geçici dövme olarak satışa sunulacak! 55 dövmeden oluşan setler(Les Trompe L’œil de Chanel) 78 dolar fiyatla Avrupa'da Mart 2010 itibariyle CHANEL butiklerinde olacakmış. İkinci gerçek dövmeme hazırlanan ben, kesinlikle bu setlerden bir adet ediniciim, tabii bekleme sırası olacağından adım gibi eminim:( Çiçeklerden çıkan zincirin ucunda CHANEL logosu olanlar favorim:))

Bu sezon vücudunuzu ve hatta kıyafetinizi dövmelerle süslemek pek moda olacak, senenin en moda aksesuarı diyebiliriz! MARCHESA gibi şımıkır çizgisiyle söz ettiren bir marka bile İlkbahar/Yaz 2010 koleksiyonunun tanıtımında modellerinin bacaklarını periler ve yapraklardan oluşan masalsı dövmelerle süslemişti. Tabii RODARTE gibi savaş boyalarına benzer dövmeler ya da JEAN PAUL GAULTIER gibi "statement" yapabileceğiniz dövmeler de gördük podyumlarda!





[Kaynak:ELLE UK]

8 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

İnan bebem ben bu dövmeyi ilk gördüğümde yaptırsam mı diye düşündüm hatta Pink'in arka üst bacaklarında bulunan fiyonk dövmesinin jartiyer havası vermesine aşık olmuştum ama buna ayrı bitince acep dedim bizimkiler çok mu çakma yapar yada Eda kızım abartma bak anne olacaksın dellenme derken sadece fileımda anı olarak kaldı görsel :) Ama olsun bebem gözümüzün hevesi gitsin değil mi :) Hee ya bacım Chanel candır :) mucx babe!

*STYLEBOOM* dedi ki...

sole iyi karar verilmis, cici, mini bisi pek de yakisir bence:)) benim dovmemi yaptirmam, karar vermem, gidip gelmem, emin olmam ve sonund ayaptirmam asamalariyla tam 3 yilimi almisti, ama simdi kendisiyle pek mesudum:)))iyi ki de enine boyuna dusunup yaptirmisim ama!

Lokum dedi ki...

ben de chanelin 2. sıra en soldakini bi yaz düününde uygulamazsam şişebilirim :)

Stil Direktoru dedi ki...

Ah bebek aynen sorma ben 4. dövmeyi yaptırırsam şaşma yakında :) iyi haftalar

Unknown dedi ki...

Bende amerikada yaptırdım ilk dövmemi türkiyede nedense güvenemiyorum, styleboom sen nerde yaptırdın güvenilir ve yaratıcı bi dövmeci arıyorum:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

@lokum: evet evet bir yaz düğününde ne de güzel olur gercektennnn!!!

@edi:sasiririm ama ne kadar guzel olmus diye sasiririm edicim:)

@cindrella: canim benim dovmemi yaptirdigim artist de aynen geri ingiltereye memleketine dondu, ama arkadaslarimin birbirinden enfes dovmelerine imza atan ve inanilmaz yetenekli ve guvenilir olan tek isim soyleyebilirim ki ben de ona yaptiracagim: DANNY GARCIAisimli sanatci! moda'da kadikoy anadolu nun karsisinda on numero:) inkistanbul artcore diye ara canim sitesi olacak.

Unknown dedi ki...

Aklımın bi köşesine yazdım:) Bir de bebekte bi tane dövmeci duymuştum ama şu an ne adını hatırlayabiliyorum ne de tam olarak nerde olduğunu bu konuda bi bilgin varmı?

*STYLEBOOM* dedi ki...

cindrellacim buyuk ihtimal redcat'i duymussundur, ptt'nin oradaki. hijyen manyagi yetenekli bir dovmeci diyorlar ama ben bilemiyorum kendisini:)