6 Ocak 2010 Çarşamba

KEYİF | Sınır Ötesi Operasyon!

Kocacim aşağıdaki haberi yollamış, sabah sabah pek güldüm, hırsızları da tebrik ediyorum, o kadar eşimiz dostumuz var dışarıda, benim niye hiç aklıma gememiş:)) Bi saniye durmazdım:))

Haber şöyle:

"Ayakkabıların sol tekleri çalınıyor, ancak buna anlam verilemiyordu

* İsveç’in Malmö kentinde, polisler aylardır, ünlü modacıların tasarımlarını satan lüks dükkanlardan sadece ayakkabıların sol teklerin çalındığı şikayetini alıyor ancak buna anlam veremiyordu. Kafaları meşgul eden gizem, komşu Danimarka’da ayakkabıların sağ teklerini sergileme adetinin olduğu ortaya çıkınca çözüldü.

* Bir grup hırsız, İsveç’ten ünlü tasarımcılara ait ayakkabıların vitrinde sergilenen sol tekini çalıyor, yarım saat süren yolculukla Danimarka’nın başkenti Kopenhag’a gidiyor ve buradan da sağ teklerini çalarak, birleştiriyordu. Böylece bir çift ayakkabının değeri 1400 euro’ya kadar çıkıyordu. 50’li yaşlarda iki hırsız tutuklandı."

[Kaynak:gazetevatan, casadei sketch@google]

5 yorum:

Jojee dedi ki...

ne diyeceğimi bilemedim:)
ah ah ayakkabılar

Unknown dedi ki...

eheuue hırsızlar sınırötesi çalışıyolarmış hem de 50li yaşlarda:) Kadınmıymış hırsızlar ben onu merak ettim belki satmayıp giyiyolardır:)

*STYLEBOOM* dedi ki...

belki de belki de:) ben o yuzen kinamadim, valla 50'me kadar beklemek istemiyorum buradan duyurulur kendi ocean's 12imizi yapalim diyorum:))

Stil Direktoru dedi ki...

ah ah papi sevdası işte :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet evet:)) hafifletici sebep göz önünde bulundurulsun:))