8 Ocak 2010 Cuma

KOLEKSİYON | LOUIS VUITTON Pre-Fall 2010 Koleksiyonu




LOUIS VUITTON'un beklenen Pre-Fall 2010 koleksiyonuna buyrun hanımlar! Ara koleksiyonların tasarımcısı MARC JACOBS'ın baş yardımcısı Julie de Libran tarafından hazırlanan koleksiyonda koyu renklerle bile ne kadar neşeli olunabileceğini göstermiş. Mikro mini kaşmir etek-ceket takımlar, kürk oyunları, diz altı çoraplar, örgü elbiselerde biraz da annanemin gradrobundan çıkan enfes bir parça havası var! Ben ilkbahar-yaz koleksiyonundan daha az zorlama ve daha hoş buldum.

Daha da güzeli bu koleksiyon şu an gardrobumuzda bulunan parçalarla yapabileceğimiz çok hoş kombinasyon fikirleri veriyor! Koleksiyonun devamı için aşağıdaki küçük resimlere tık tık!



[Kaynak:wwd]

4 yorum:

Kürksever dedi ki...

İlk karedeki kürk bolero çok hoş görünüyor. Lily Donaldson galiba model, değil mi? Genel olarak gri, füme, siyah, kahve tonlarında bir koleksiyon olmuş, o yüzden son iki karedeki kırmızı-bordoları anlayamadım...

*STYLEBOOM* dedi ki...

Model Edita Vilkeviciute :) Kürk bolero pek hoş gerçekten, bu koleksiyonda gözüme pek güzel gelmese de sizin mutlaka dikkatinizi çekmiştir, tozluk şeklinde bile kullanmış kürkü tasarımcı! Sonlara doğru da benim gibi renkseverlerin hatırını kırmamışlar:)))

Kürksever dedi ki...

Evet, model Lily Donaldson değil Edita Vilkeviciute imiş nitekim:) Bu arada bu kızın soyadı nasıl telaffuz ediliyor, cidden merak ettim. Ben bu ahşap panelli, mobilyalı çekimleri pek beğenmedim. Ortam çok erkeksi göründü gözüme. Kürk tozluklar tamamen dikkatimden kaçmış:) style.com'daki nötr arkaplanlı çekimler daha güzel bence.

*STYLEBOOM* dedi ki...

forumlara göre vilke-vi-chew-tay diye telaffuz ediliyormus:)) zor ya!