18 Ocak 2010 Pazartesi

RED CARPET | Altın Küre 2010 Kırmızı Halı

Bu sene "saten" Altın Küre'nin sahibi:) Ve kat oyunları, ve fırfırlar, ve peplum! Benim şıklarım:
1)Diane Kruger
2)Drew Barrymore
3)Chloe Sevigny
4)Carey Mulligan ve Anna Paquin
5)Emily Blunt ve Sofia Vergara



Diane Kruger enfes rengi ve modeliyle özel yapım özel bir CHRISTIAN LACROIX içinde!



Drew Barrymore omuz ve kalça hizasında kristalize cam işlemeler olan üstü serpme taşlı, pudra renkli, transparan ATELIER VERSACE'si ile kimseye şans tanımamış! Söylenecek bir şey yok! Bir başka pudra-şeftali arası tercih Cristina Hendricks'in fırfır ve drapelerle zengin CHRISTIAN COTA elbisesi, elbise pek hoş ama o göğüsleri tutmakta zorlanmış zavallı elbisecik o yüzden güzel bile görünemez olmuş, saçlar ise olmamış, bu elbiseye hem yakışmamış hem yağmuru yiyince iyice fena olmuş.




Emily Blunt da favorilerimden, anlaşılan o ki ben uçuşan şionları kalıplı satenler etercih ediyor(muş)um:)) Maggie Gyllenhall her zaman farklı ROLAND MOURET elbisesinin rengiyle de çok şık olmuş.



Olivia Wilde'ın makyajına bayıldım, çarpıcı göğüs dekoltesi ve baştan aşağı kristal işlemeleriyle GUCCIsi çok şık, Jennifer Garner'da muhteşem ATELIER VERSACE'si ile baştan aşağı ışıldamayı seçmiş.




Cameron Diaz ve Maria Menounos da saten tercih edenlerden!



Chloe Sevigny VALENTINO seçimiyle yalnızca oyunculukta değil şıklıkta da ödüle doymayacağını ortaya koymuş, çok beğendim çok! Rose Bryan da saten diyenlerden.




Sandra Bullock ve Leona Lewis mor tercih edenlerden, Bullock pek şık.



Bu Penelope ne güzel kadın, ve her zaman ne kadar da zevkli, bu defaki ARMANI PRIVE seçimiyle Hispanik köklerine modern bir yorumla geri dönmüş! Lea Michelle de RENTA'dan gösterişli bir şeyler giymiş!



Siyah tahtını resmen geri kazandı, son zamanlarda seçimleriyle gözümden kaçmayan Carey Mulligan NINA RICCIsinin desenini, kesimini ve parçaların arasından çıkan şifonlarla etek ucunu pek beğendim. January Jones bu defa olmamış, bu LANVIN elbise podyumda enfesti, burada değil!



Halle Berry yine güzel olan hiç birşeyini saklamamış:) Kate Winslet klasik zarif çizgisine sadık kalmış.



Ta taa VICTORIA BECKHAM artık resmen rüştünü ispatladı, hiç bir ünlüye tasarımlarını hediye etmeyen VB'nin son koleksiyonundan bir parçayı Courtney Cox parası neyse vermiş, almış, böylelikle VB'yi kırmızı halıya kazandırmış!



Amy Adams hamileliğini CAROLINA HERRERA'ya emanet ederek ne doğru bir şey yaptığını ikinci kırmızı halısıyla ispatladı, ama ben hepsinden çok ayakkabılarının rengine bayıldım!



Sevgili Tina Fey'ciğim, sen ne yaptın, Dita mı olmak istedin?? Ama maalesef bu ZAC POSEN elbise biraz eğreti olmuş, sen kendin gibi ol daha iyi!




Evvet Kate Hudson yine beyaz, ama bu defa 5. ya da 6. eşiyle evlenmek üzere olan geçkince bir hanımın gelinliği gibi olmuş üzerindeki. Oysa elbise çok güzel bir MARCHESA!



Kristen Bell ve Jenna Fischer beyaz tercih etmiş. Bell'in seçimi zayıf bence, bu fizikler çok daha iyi iş çıkarabilirdi!






[Kaynak:eonline,justjared]


2 yorum:

Leah dedi ki...

Favorim Emily Blunt. Prensesler gibi olmuş o pembe elbisenin içinde.

Adsız dedi ki...

Jennifer Aniston Angelina Jolie tarzını benimsemiş kanımca, kusura bakma ama tatlım angie'nin eline su dökemezsin...

Diane Kruger farklı olmuş...
Cameron Diaz sahnede yürümekte zorluk çekiyordu...
Bu yıl Oscar'ın en büyük favorisi Sandra Bullock bence daha farklı olabilirdi...
Halle Berry çok cesur çok yakışmıştı dekoltesi

Ama kim ne derse desin Angelina'yı gözüm aradı... Jolie ve Pitt'siz kırmızı halı çok sevimsizz:(((((