5 Ocak 2010 Salı

TREND RAPORU | "İç" Çamaşırları "Dış"arıya!



Sonbahar/Kış defilelerinde bir kaç tasarımcının koleksiyonunda gördüğümüz iççamaşırlarını kıyafet olarak giyme işi İlkbahar/Yaz defileleriyle dolu dolu karşımıza çıktı! Özellikle DIOR, MARC JACOBS, ANTONIO BERARDI korseler, saten şort ve sutyenler, dantellerle bu modayı en şık sunanlar! Özellikle BERARDI ve DIOR'unkile geçmiş zaman kabare kulislerini andıracak kadar şık ve gösterişli, JACOBS ise daha yumuşak ve sevimli. BLUMARINE, DSQUARED2 ve CAVALLI ise saten babydoll ve hotpantleri kullanmayı tercih etmiş.



Yukarıda sırasıyla;
ANTONIO BERARDI,BLUMARINE,DIOR COUTURE, DIOR COUTURE, CHRISTIAN DIOR
CHRISTIAN DIOR, BRIAN REYES, MAX AZRIA, BLUGIRL,DOLCE&GABBANA, FENDI, JASPER CONRAN
JUST CAVALLI, LOEWE, LOUISE GOLDIN, MARC JACOBS, VALENTINO, DIOR COUTURE


Sokak modasında öncelik jartiyerlerde! JArtiyerleri gösterecek kısa şortlar ya da sadece boyfriend gömleklerle kombinlemiş sokak trendyleri. İkinci olarak da renkli ya da dantel sutyenleri kısmen açıkta bırakan kıyafetler tercih etmişler.

Ünlülere gelince onlar bu işin iyiden iyiye ucuz versiyonuna daha düşkün görünüyorlar! Özellikle Lindsay Lohan, Taylor Momsen işten dönen malum kadın tarzını benimsemiş, jartiyer, sadece bir gömlek , karmakarışık saçlar! Carine Roitfeld, Leighton Meester, Katie Holmes ve Rihanna sutyen ve korselerin ekspoze etmeyi tercih etmişler.



[Kaynak:style.com,justjared,tfs]

2 yorum:

aysegul in ny dedi ki...

sarah jessica parker'ın gosterdıgı ıc camasırlarının bundan neredeyse on yıl oncesıne vardıgını gordukce bu kadının neden modaıkonu oldugu bır kere daha ıspatlandı ha ne dersın:))

*STYLEBOOM* dedi ki...

kessinlikle:)))