6 Mart 2009 Cuma

BADGLEY MISCHKA 20 Yasinda!


BADGLEY MISCHKA ismiyle benim en favori couture tasarimcilarimdan olan Mark BADGLEY ve James MISCHKA uzun yillardir birlikte tasarliyorlar ve bu ikili 2009 baharinda markalarinin 20. yilini kutluyorlar.
20. yil serefine unlu fotografci Annie Leibovitz tarafindan cekilen fotograflarla ozel bir reklam serisi baslattilar; yukarida da gordugunuz ilk fotografta enfes BADGLEY MISCHKA tuvaletleri icinde Eva Longoria, Lauren Hutton, Carrie Underwood, Brooke Shields ve Anjelica Huston tasarimcilarinin yaninda pek de guzeller. Bu ozel fotograflar selektif dergilerin Nisan sayilarinda yer alacak.
Ayrica yine 20. yil serefine BADGLEY MISCHKA COUTURE isimli bir de parfum sunuldu.
Parfumu Givaduan Fragrances’dan Caroline Sabas yaratmis, parfumun esin kaynagi ise bir kadinin couture bir elbisenin icine girdiginde hissettikleriymis: eger bu hissi vermeyi basardilarsa buyulu bir parfum olmali! Meyve, cicek ve misk harmanli parfumun ust notalari mor erik ve bogurtlenle aciliyor, yasemin, gardenya ve menekseyle tamamlaniyormus. Sise ise tasarimcilarin kristal askindan yola cikarak tasarlanmis.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

related post
http://katarashop.blogspot.com/2009/05/badgley-mischka-couture-nikki-gloss.html

best regard
katarashop