12 Mart 2009 Perşembe

TREND RAPORU: Metalik


Bu sezon metal isiltisi her zamankinden fazla!! Gecelerde en buyuk kurtaricilardan biri olan ve tum isiltiyi uzerinize cekme garantisi veren metal bu ilkbahar-yaz trenckot, ceket, sac bandi, sal, esarp gibi aksesuarlar dahil gunduzlere de sicramis durumda!!
Bir kac stil ipucuna gelince:
1. Metal renklerden kullanmak ama hafif bir gunduz gorunumu elde etmek icin, sectiginiz metalik parcayi tamamen mat bir baska parcayla kombinleyin.
2. Jean-tshirt gibi ya da siyah/beyaz midi elbise gibi basit ve sade gorunumlu kiyafetinizi metalik bir portfoy canta ve ustuste zincirlerle parlaklastirin.
3. Bu kadar isilti benim gunlerime fazla diyorsaniz bronz rengi deneyin. Bronz ayakkabilari siyah ya da lacivert parcalarla giyin.
4. Metalik gorunumu agirlikli kullandiysaniz makyajinizi siyah koyu kalem-rimel gibi daha keskin ama sade bir sekilde yapin. Piriltili kiyafetlerin ustune bir de simli far! Hayir:)
5. Gumus bir ustu koyu lacivert ya da beyaz bir kapri jeanle ve duz sandaletlerle deneyin.
Asagida podyumlardan gunduz ve gece icin cesitli ornekler var.




Tabii unlulerin de kirmizi haliyi nasil isiltiya bogdugunu gorebilirsiniz.




Son olarak bir bayanin olmazsa olmazi aksesuarlarin bu trendi yakalayip gece-gunduz demeden rahatca uygulamanizi saglayacagi ornekler!


0 yorum: