11 Mart 2009 Çarşamba

PARIS FAHION WEEK: Day 7

10:30 CHANEL


Siyahlarin ve siyahla kombinlenmis pastellerin oldugu 2 set olarak gorduk koleksiyonu, CHANEL'i Chanel yapan tum detaylar yine vardi. KARL LAGERFELD ceneye dayanan dik firfirli sairane yakalar ve onlari tamamlayan suslu kol agizlari, etek takimlar(ki sezonun trendlerinden biri olacak), piliseler ve french-maid havasiyla dolu "Belle Brummell" adini verdigi bir koleksiyon yaratmis.



14:30 VALENTINO


Bay Valentino emekli olduktan sonra VALENTINO'nun yeni tasarimcilari Maria Grazia Chiuri ve Pier Paolo Piccioli'nin Couture ardindan gelen ilk ready-to-wear(hazir giyim) koleksiyonuydu bu ve fakat Couture defilesinde yakaladiklari o Valentino ruhu ve stili maalesef bu koleksiyonda yoktu.


17:30 ALEXANDER MCQUEEN


Benim icin modanin masal prensi olan MCQUEEN yine dussel enfes bir "sov" sundu, bu kiyafetlein daha sonra unlulerin ustundeki modifikasyonlari da ayrica harika oluyor. Dogrusu halen uc halen marjinal halen masal kalmakta direnen cesur MCQUEEN bu sezonun surekli kendini tekrar eden ve birbirine benzeyen koleksiyonlari icinde en farkli olanlardan biriydi. Bana Sweeney Todd ve Beetle Juice gibi iki harika fantastik filmi de hatirlatti!





0 yorum: