6 Mart 2009 Cuma

TREND RAPORU: Salvar Pantolonlar(Harem Pants)


Evet yapacak bir sey yok, salvar kesinlikle ve kesinlikle cok moda. Yabancilarin “harem pants" dedigi bizim salvar bahar defilelerinin neredeyse tamaminda vardi ve butiklerde de coktan yerini aldi. Peki siz? Siz salvar giyer misiniz?




Salvar pantolonlari giymesi kolay degil cunku pek de ekstra kabarti istemedigimiz bir yerimize oldukca hacim kattiklari bir gercek. Yani biraz cesaret gerektiriyor. Ama korkmayin STYLEBOOM bu sezon salvarlari nasil giyebileceginizi gosteren ornekler sunuyor asagida, cunku oyle cok cesidi var ki ve dogru kombinlerle giyildiginde hem cok rahat hem cok sık olabilir! Ozellikle yuksek topuklar(bandage ya da gladyator olanlari tercih edin), kisa-uzun ceketler ve iri kolyelerle tamamlamaya ozen gosterin salvarinizi.


Salvar oyle rahat oyle rahat ki! Yillar once Bodrum’da gorup begendigim ipek-sile bezi karisimi pufur pufur bir CEMIL IPEKCI salvari hemen alivermistim, fakat heyhat kalem eteklerin icine sıkısmak, yuksek okceler uzerinde sekmek, kemerlerle kaburgalarina meydan okumak icin yaratilmis olan ben o salvari ilk giyisimde kendi kendime pacalarina dolanip lap diye dusuvermistim yere, rahatliga aliskin olmayan bunye salvar giymekte zorlandi anlayacaginiz:)


Asagida Juliette Lewis, Diane Kruger, Ashley Olsen(CALVIN KLEIN'in smokin-salvar karisimi!), Ali Larter, Margherita Missoni, Rosin Murphy ve Victoria Traina’yi salvarlari icinde goruyoruz.

MANGO, TOPSHOP, ZARA, SISLEY ve GIZIA’da gunluk ya da abiye tarzlarda salvarlar bulabilirsiniz.


0 yorum: