2 Mart 2009 Pazartesi

TREND RAPORU: Tek Omuz



Ilkbahar-Yaz defilelerinde goze carpan tek omuz trendi sonbahar defilelerine damgasini vurdu. Ozellikle ya keskin hatlarla omuza uzanan ya ucusan sifonlarla kolu tamamen kaplayan stillerde olanlari gozde. OSCARlarda da bol bol rastladigimzi tek omuzlu elbise ya da bluzlardan edinin, bir adim onde olun hanimlar!


Asagida maxi ve midi-mini boylarda unlulerin tek omuzlu elbiselerinden ornekler var. Maxilerde favorilerim Lake Bell'in ilk siradaki kirmizi MONIQUE L'HULLIER tuvaleti, minilerde ise Carrie Underwood'un GEORGES CHAKRA elbisesi.






Asagida ise Ilkbahar-Yaz 2009 ve en son Sonbahar-Kıs 2009 defilelerinden ornekler var. Ben RODARTE ve JILL STUART'in tasarimlarini cok begendim, ya siz?





Magazalara bakacak olursak MANGO, BCBG, GIZIA, NETWORK ve ROMAN da tek omuz cesitleri var. BCBG, GIZIA ve ROMAN sadece abiyede calismis, oysa MANGOda gunduzleri de jeanlerle ya da sortlarla rahatlikla giyebileceginiz tek omuz cok guzel bluzlar da var.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hmmm bir insanın gardrobunda hiç mi tek omuzlu bir elbisesi ya da bluzu olmaz. Blog sahibinin tavsiyesine uyup jeanlerimle giymek için sanırım bir tane edinmem lazım:)Alacaklar listeme bunu da eklesem fena olmaz.