17 Mart 2009 Salı

HEP MODA: Smokin


Gecen sene agirligini iyice koyan smokin ceketlerden sonra bu sene smokinler "takim" halinde iyice yerini aldi!! Her zaman her sık etkinligin kurtaricisi olan smokinler hep moda!!
Ozellikle son gunlerde hemen hemen tum galalarda unluler smokin giymeyi sectiler, benimse hala favorim smokin ceketi cicekli elbiselerin ya da jeanin uzerine giymek. Benden soylemesi bahar aylarinda gece gezmelerine giderken uzerinize smokin ceketinizi atmayi hatta dolapta mutlaka bir smokin ya da smokinvari takim bulundurmayi ihmal etmeyin. Siyah hakimiyetini surduruyor fakat bu sene ozellikle fildisi-krem olanlari gozde ki bence cook havali duruyor.
Asagida unlulerin siyah-fildisi smokin tercihleri ve smokin ceketleri kombinledikleri elbiseleri goruyoruz. En sonda Penelope Cruz kendi filminin galasinda jeanle giymeyi secmis ve cok hos olmus!!






Smokinizi bu sezonun trendlerinden iri kolyeler, kafesli-bantli ayakkabilar, piton ya da metalik ayakkabi-cantalar, pudra rengi bluzlar veee gosterisli omuzlarla bulusturarak hem stil sahibi hem trend takipcisi olmak cok kolay!!

0 yorum: