4 Mart 2009 Çarşamba

MILAN FASHION WEEK: Day 5

MILAN Moda Haftasi bir gun onceki defilelerle sonlandi ve ayin 5inde baslayacak olan PARIS Moda Haftasinin heyecani basladi bile. Gecikmeli rapor icin ozur diliyorum hanimlar, son defilelere goz atalim.

10:00 DSQUARED2
Ellerinde Starbucks kahveleriyle podyuma cikan modellerin oldugu defile show havasinda gecti. Tshirtler, pastel tonlu gomlekler ve boyfriend jeanler.


10:30 MAX MARA
Kasmir ve devetuyu klasik kesimli paltolar, kimono kollar, yaka detaylariyla goze carpan klasik ceketler, gri ve bej agirlikli boyfriend ceketler.

14:00 DOLCE&GABBANA
Bu adamlar isi biliyor, yine cok farklilar, zaten defilede front row A sinifi unluden gecilmiyordu. Yine kabarik puf puz omuzlarla Elsa Schiaparelli’nin surrealist glam’inin etkisi devam etmis Dolce ve Gabbana’da. 30lar ve 40lar esintisi, eldiven seklinde atkilar, deniz kabugu seklinde dugmeler, sok edici pembelerle sinemasal bir koleksiyon.

16:00 FENDI
Cogunlukla koyu renkli, militer havali bir koleksiyon.

17:00 POLLINI

20:30 VERSACE
80lerin vatkali omuzlarinin ve disko cilginliginin ucundan bile gecmemis Donatella, kendisine bravo!! Drapeli akiskan elbiseler, dogal tonlar, neon maviler,metalik renkler. Islemeli trencler, super skinny kargo pantolonlar ve motosikletci ceketlerin yeni yorumlari. Ne bir pul, ne bir logo!




0 yorum: