23 Mart 2009 Pazartesi

TREND RAPORU: Payet


Bu kis tek tuk bazi koleksiyonlarin bazi parcalarinda gordugumuz payet ilkbahar-yaz sezonunda firtina gibi esecek hanimlar! Mutlaka ama mutlaka payetli bir seyler edinin cunku ayni hizla onumuzdeki sonbahar-kis sezonunda da surecek.

Payet "gece isi" olmaktansa coktaaan cikti!! Gunduzleri de rahatlikla isil isil payetli bluzlar, bolero, triko hatta blazer ceketler kullanilacak. Bu arada payet, ayakkabi ve cantalarda da var!

Hemen her butikte payet isli birseyler bulmak mumkun, eger bunun sizin gunduzleriniz icin fazla isiltili, fazla iddiali oldugunu dusunuyorsaniz YARGICIda cok guzel payetli etoller var, MANGOda kucuk hirkalar, ve FORNARINA gibi bircogunda kemerler var, payeti bu sekilde de bahariniza katabilirsiniz.


Asagida hem ilkbahar hem sonbahar defilelerinden goruntulerle payetli tasarimlar goruyoruz.


Unluler hem kirmizi halida hem de gundlik yasantida payete oyle cok yer vermiski, Rachel Bilson'in boyfriend ceketi cok hos bir ornek:




Butiklere gelince dedigim gibi her girdiginiz yerde payetli bir seyler var:


Asagidaki ayakkabilar PRADA ve MIU MIU henuz bizimkilerin cogu sezonu acmadigi icin payetli pabuclara nerelerden kavusuruz bilemiyorum ama bulur bulmaz yazacagim, takipte kalin ayakkabi fanatigi hanimlaar!
Bizim sectiklerimize gelince, ortadaki gece mavisi Nisantsi CLOSH BUTIK, metalik altin rengi olan KAREN MILLEN, buradan trendy arkadaslarima tesekkur ediorum:)

0 yorum: