31 Ocak 2010 Pazar

PODYUMDAN DÜNYAYA | Diane Kruger Yine Şahane!



Bu kadın gerçekten de kırmızı halıya bahşedildi!! Bu defa da Berlin'de Altın Kamera ödül töreninde hem ödülünü aldı hem de beni bir kez daha büyüledi. Üzerine ISABEL MARANT kürk aldığı zırhı andıran peteklerle başlayan uzun dantel tuvaleti VALENTINO'dan. Ödülünü de onu giydirmeye bayılan KARL LAGERFELD'in elinden aldı!



[Kaynak:style,zimbio]

3 yorum:

Kürksever dedi ki...

Özellikle otururken verdiği ilk pozda çok doğal ve içten gülümsemiş, harika! Diane Kruger'i normalde biraz soğuk bulurum ama bu gecede müthiş bir ışıltısı var. Elbisenin güzelliği göz kamaştırıcı. Yalnız Kruger'in omuzları elbiseyi defilede taşıyan mankene göre biraz daha geniş ve sanırım boyu biraz daha kısa olduğu için belden yukarısı biraz küt görünüyor, özellikle ikinci fotoğrafta. Bunda boyun oyuğunun çok az olmasının da katkısı olduğunu düşünüyorum. Belki biraz daha derinleştirilebilseydi Diane Kruger'e daha iyi yakışacaktı elbise. Isabel Marant kürk ceket/bolero, pek bir özelliği olmayan, hatta ilk görüşte vintage bir parça diye düşündüğüm bir kürk. Ama Diane Kruger'in bu kıyafetini çok hoş bir şekilde tamamlamış...

Junon dedi ki...

gerçekten şahane...

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet oturduğu poz gerçekten de çok sıcak ve doğal! Ben elbisenin Kruger'in üzerindeki halini podyumda modelin üzerindekinden daha iyi buldum ama, sanki bu elbiseyi taşımak için model çok sıska ve albenisiz kalmış. Kurke gelince bence soyle sahhane bir kurk etol daha guzel olurdu, ama tabii bunu Berlin'in sogugunu bilmeden salliyorum:))))