1 Şubat 2010 Pazartesi

RED CARPET | Grammy Ödülleri 2010

GRAMMY kırmızı halısında bence acayip bir tutarsızlık vardı. Bir yanda Oscarlık derecesinden tuvaletler bir yanda geçerken uğradımlar:)) Couture ustalarını ve benim gibi couture severleri sağolsun hip-hop kraliçeleri mutlu etti:)) Özellikle kum rengine kayan pudra, altın ve siyah en çok kullanılan renklerdi.

Benim şıklarım:
1)Celine Dion
2)Katy Perry
3)Beyonce
4)Lady Gaga(evet evet ben de şaşkınım)
5)Taylor Swift

Katy Perry'nin ZAC POSEN elbisesi podyumda olduğundan çok daha güzeldi!Bu defa Beyonce yine Cheryl Cole'un kesfettigi bir tasarımcıdan STEPHANE ROLLAND'dan önden fermuarlı ve üzeri grafik kabartmalı muhteşem pudra bir elbise seçmişti, daha önce de DAVID KOMA'yı hemen Cheryl Cole'dan sonra giymişti, demekki Beyonce DailyMailci:) Taylor Swift bir kez daha payeti en güzel kullananlardan biri olduğunu gösterdi, elbise yaka kesimi ve rengiyle beni vurdu. Rihanna şaaşada sınır tanımamış ve ELIE SAAB'ın all white koleksiyonundan beyaz, gögüs kısmı tüylerle kaplı, kalçada drapeli bir tuvalet seçmişti.



Ciara tabii ki GIVENCHY içinde, eh Paris'ten ön sıradan yeni kalktı geldi ne de olsa! Kristen Bell'in altın yakalı siyah hafif ETROsunu ben pek sevdim, ona tarz olarak çok yakın bu defa gümüş bantlı beyaz GEORGE CHAKRAsı ile Carrie Underwood'u da. Pink hiç beklenmedik bir elbise içinde, elbise, rengi, işlemeleri hepsi güzel de, Pink'le olmamış bence.



Demekki uçacaksa bile ARMANI'yle uçmalı insan!! Lady Gaga tabii ki yine egzantrik bir şeyler giymeliydi, bu defa çok doğru bir ismin kapısı çalınmış! ARMANI PRIVE imzalı bu özel yapım elbise orbital havası, rengi, ışıltısı, özel hazırlanan iç çamaşırı ve çoraplarıyla bence enfes!! O kadar beğendimki, kendim bile şaşırdım! Giorgio Armani'ye Yeni Ay yaradı, bu koleksiyonda bu temayla enfesti.



Miniler arasında en şıklarımdan biri yerini almış durumda, hemen her seçimi zaten pek güzel olan Celine Dion'un elbisesini çooooooook beğendim. Bu defa biz faniler için oldukça anormal olsa da kendi süperkadın camiası için gayet normal olan doğumdan sonra hoop diye kiloları verdim, podyuma çıktım kişisi Heidi Klum hala kilolarını hafiften koruyor, peki ama nasıl yine de bu pembe ışıltılı mini içinde böyle harikulade görünüyor?! Lea Michelle öyle çok değişik olmasa da siyah asimetrik minisiyle gözüme pek hoş geldi. Miley Cyrus HERVE LEGER'den süper minisiyle yine güzel bacaklarını sermiş.



Fergie, Marissa Miller, Olivia Munn ve Kesha bence sıradan, hem de çok!



Sheryl Crowe ise siyah sade BOTTEGA VENETTAsı ile hoş ve minimal, takılar çok doğru. Nicole Kidman PRADAsı içinde çok yaşlı ve bu kırmızı halı için fazla olgun kaçmış, son zamanlarda bir ikisi haricinde genelde bence hep yanlış tercihler yapıyor. MAry J. Blige senenin pencere modasına pek güzel şekilde fuşya GUCCIsi ile uymuş, Jennifer Lopez ise VERSACE içinde fakat bu elbise podyumda daha güzeldi! Yalnız makyaj: süper!



İnanılmaz ama bu defa da kırmızı halı "2" Victoria Beckham Collection elbisesini gördü! Biri Jennifer Hudson'ın tercih ettiği siyah peplum elbise, daha önce Blake Lively de bu elbiseyi giymişti. üstelik bu defa VBnin kilo standartlarinin oldukça üstünde bir isim üstünde görüyoruz.



[Görseller:justjared,zmbio]

0 yorum: