19 Şubat 2010 Cuma

LONDRA MODA HAFTASI BAŞLIYOOR!



Londra Moda Haftası bugün başlıyor, bizim için heyecan verici bir gün çünkü HAKAN YILDIRIM "HAKAAN" marka adıyla bugün Londra'da yeni koleksiyonunu sunacak!! Ayrıca Günseli Türkay da British Council ve Elle desteğiyle moda haftasına katılıyor, ileride belki onu da podyumda görürüz. BORA AKSU ve ERDEM de tabii yine LFW'de.

Moda haftasının takvimi burada. Geçen yıl başlayan defileleri canlı canlı netten izleme fırsatı bu yıl Londra'da katlanarak artmış durumda, hatta LIVE STREAMING için bile bir takvim hazırlanmış, buraya tıklarsanız.

Londra Moda Haftası teknolojik yeniliklere doymuyor! Burberry, Sonbahar Kis 2010/11 koleksiyonunu 3D olarak yayinlayarak byük bir ilke imza atıyor! 23 Subat'ta Londra saatiyle 16.00'da, burada saat 18.00'de kendi sitesinden canlı canlı ve üç boyutlu izlenebilecek!

Organizasyonlar, Burberry'nin Bas Tasarimcisi Christopher Bailey tarafindan tasarlanan özel bir ekranlarda görüntülenecek. Bu konuda Burberry bu özel üç boyutlu görüntüleme teknikleri kullanan Sky Television ile ortak bir çalisma gerçeklestirdi. Defile haricinde show öncesi yayinlanacak olan kamera arkasi, kulis ve kirmizi hali görüntüleri de tüm dünyadan ayni anda izlenebilecek.

0 yorum: