7 Ocak 2010 Perşembe

RED CARPET | People's Choice 2010 Ödülleri Sahiplerini Buldu

Tabii ki kırmızı halının şıkları da:)) Ocak geldi ve yakında kırmızı halıya doyacağız hanımlar, ünlüler People's Choice'la yeni yıla sağlam başladı, hemen herkes easy chic yani çok abartıya kaçmadan son derece şıktı!

EN ŞIKLAR:

Zaten feci bir ANTONIO BERARDI hayranı olduğumdan, onun elbiselerine dayanamıyorum, ama bunlardan biri bir de son koleksiyonundansa ve Jessica Alba onu harika taşımışsa tutmayın beni. Gecenin benim için istisnasız en şıkı ANTONIO BERARDI içinde Jessica Alba. BURBERRY'nin son koleksiyonundan ayakkabıları da enfes!



Diğer şıkları sıralarsak; geceye damgasını vuran modacı JENNY PACKHAM'dı, Taylor Swift yaşına, tenine, fiziğine son derece uyan şifon drapelerin kristal taşlarla birleştirildiği beyaz bir JENNY PACKHAM seçmiş. Ginnifer Goodwin asimetrik omuzlu siyah-beyaz grafik CHRISTIAN LACROIX elbisesiyle çok hoş. Olivia Wilde MONIQE L'HUILLIER seçmiş, bu elbisenin pudra renkli straplez versiyonunu daha önce Emmy'lerde Drew Barrymore'da görmüştük. Sandra Bullock kendisini olduğundan daha olgun göstermiş olsa da şıklığı tartışılmaz bir VIVIENNE WETSWOOD içinde.



Gossip Girl'ün gençlerinden bile güzel Kelly Rutherford'da saten ve kristal işlemelerle zenginleştirilmiş JENNY PACKHAM içinde çok şık ve zarif. Diane Kruger bu defa da harika, her zaman "en şık", "en iyi elbise" kategorilerinde olduğu için HERVE LEGER elbisesi içinde yine çok hoş olsa da daha önceki hallerini aratmış, bence Kruger CHANEL yada MARCHESA'larından şaşmamalı:) Ama büyük resimden görebileceğiniz gibi elbisenin detayları harika. Mary J Blige GUCCI asimetrik elbisesiyle trendleri yakalamış ve çok da şık olmuş. Lost'dan Dania Ramirez de elbisesinin rengi ve fiyonkvari kat oyunuyla pek şık.



FARK YARATANLAR:

Kırmızı halı için klasikden uzak, farklı tercihler de vardı, bunların içinde en başarılısı yine çok yetenekli bulduğum CHRISTIAN COTA tasarımı içinde Carrie Underwood, ROCK&REPUBLIC ayakkabıları pek güzel. Geçen yıl değiştirdiği 3 kostümle çok konuşulan Underwood bu sene de farklı bir şeyler denemek itsemiş. Katie Cassidy'nn TALBOT RUNHOLF tasarımı farklı ama öyle pek de göze(benim gözüme yani) hoş gelmeyen bir elbise içinde, saçlara dikkat seçerim WANG örgüsü her yerde! Hayley Williams CHELESA REBELLE içinde.



SIRADANLAR:

Hayır şık değil diyemem ama yine de sıradan gelenler bence yine içlerinde renk ve kumaşla en iyi olan ALBERTA FERETTIsi ile Taraji P. Henson, siyah straplez elbisesiyle Allyson Hannihan ve altın rengi DAVID MEISTER elbisesiyle Pussy Cat Dolls'tan insanüstü kadın Nicole Scherzinger.




[Kaynak:justjared,zimbio]

1 yorum:

Kürksever dedi ki...

Jessica Alba bence de gecenin en dikkat çekici kıyafet seçimini yapmış. Bir de Carrie Underwood'u çok beğendim.