20 Mart 2009 Cuma

Flashion News: Ask-i Memnu Kiyafetleri


Ilk bolumden sonra bir daha izleme firsatim olmasa da fragmanlarinin her verilisinde kiyafetlere odaklaniverdigim bu dizide internette epey arastirma yapip gecenlerde verilen tekrarlardan birinin sonunda kadar yilmadan bekleyip sponsorlari not ederek "kim nereden giyiniyor" buldum sayilir hanimlar:) Peyker ve Nihal karakterleri icin daha derin arastirma yapmam gerekiyor, simdilik eldekiler soyle:
BIHTER'i oynayan Beren Saat cogunlukla ARZU KAPROL, bir de NAKED ve CLOSH BUTIK(burasi Nisantasi Atiye Sokakta bir butikmis, cok iyi bir cikis yapmis oldular).


Her zaman coook begendigim Nebahat Cehre'nin oynadigi FIRDEVS karakteri ESCADA ve yine CLOSH Butikten giydiriliyor, fakat muthis zevkiyle Nebahat cehre bir cok kiyafeti kendi gardrobundan da getiriyormus sete.


Aksesuarlara gelince: tum cantalar COACH; takilar ise DAMAS(super), EBRU DANYAL ve Accessorize.
Beylerin uzerindekilerden begendikleriniz varsa BEHLUL'u oynayan Kivanc Tatlitug G-STAR RAW, NAKED ve DKNY JEANS. Selcuk Yondem'in ADNAN BEY'i ise BOYNER; CALVIN KLEIN; SABRI OZEL.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

bir ara acayip fred perry urunleri giyiolardi ozellikle behlul de bole kocaman kocaman damgali tısortler vs. ama yok Nebahat Cehre ustune tanimam sahsen. :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet evet Nebahat Cehre gibisi yok!! hatunun gece kiyafetlerinden casuallarina kadar hepsi ayri tarz, ustelik cogu kendi gardrobundan oldugu icin ayrica takdire sayan!

Unknown dedi ki...

nebahat hanım super gıyınıyor maşallah nazar değmesın guzelliğine harıka bı bayan

Adsız dedi ki...

Nebahat Çehre ve Beren Saat’in kıyafetleri BCBG Max Azria’dan. Geçen hafta Beren Saat'in giydiği elbise müthiş güzeldi. Ertesi gün, BCBG Max Azria'nın İstinye Park Mağazasına koşup hemen ben de aldım. Eşim de çok beğendi. BCBG Max Azria'da gece elbiselerinin yanısıra gündüz kıyafetleri de inanılmaz güzel ve üstelik ulaşılabilir fiyatlara. Tavsiye ederim. Ayrıca, markanın Nişantaşı ve Capacity’de mağazaları var. 212 345 57 47

*STYLEBOOM* dedi ki...

evet evet bcbg enfes! yakinda yeni gece koleksiyonunu koyacagim:)

Adsız dedi ki...

selam nebahat cerenin kiyafetlerini cok begeniyorum yasina göre hos bir bayan