12 Mart 2009 Perşembe

PARIS FAHION WEEK: Day 8**JOHN GALLIANO**


Bu adama hayranligimi anlatacak kelime yok, daha DIOR defilesinde kesilen nefesimi duzenleyememisken dun de kendi isminin koleksiyonuyla beni benden aldi: yine muhtesem, yine cok cok farkliydi. Bu nasil bir yetenek!! Dunku son defile John Galliano'nunkiydi...

SOV: lazer altinda isildayan mini mikro zerreciklerden olusan bir kar firtinasi havasi! Sanki peri tozlari icinden yuruyen modeller.

ILHAM: Rusya-Balkan folklorik kostumleri. Bu adamin koleksiyonlariyla dunyayi ve tarihi geziyor gibi oldugumuzu daha once de yazmistim!

DETAYLAR: El emegi goz nuru denecek nakislar, kafesli yuksek etekler, tam boy volanli paltolar, balon kollu bluzanlar, nakisli kordonetli korseler, sac aksesuarlari ve ponponlu-catkili botlar. Sonlara dogru galliano'nun meshur bir kac yuz kez inceltilerek elde edilen ipek sifon-ipek keten kumaslarindan transparan gece elbiseleriyle romantik bir kapanis.

Sezonun trendlerinden ornekler ya da diger koleksiyonlarla benzerlik? Hic ama hic yok! Ve bu durum bazilarina gore iyi, bazilarina gore kotu:)





2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayal dünyasını gerçeğe çevirebilen bir adam! büyük yetenek!

*STYLEBOOM* dedi ki...

kesinlikle:))