24 Mart 2009 Salı

Polyvore Bizi Giydir!!

POLYVORE'u bilmeyen yoktur(http://www.polyvore.com), hic olmadi facebook applicationinda bir iki denememiz olmustur. POLYVORE'da kombinasyonlarla artik yarismalar bile yapilabiliyor, kendi sitesi yaninda bir de blogu var ve hemen her trend icin de uyeler kombinasyonlariyla fikirler veriyor. POLYVOREda kendi mix&matchlerinizi rahatlikla yapabiliyorsunuz zaten ama ben baska bir kullanim sekliyle ilgili olarak yazmak istedim. O gun bi turlu ne giyeceginize karar veremiyorsaniz POLYVORE search'unu kullanarak aslinda gardrobunuzda bulunan bir suru parcayla degisiklikler yapmaniz mumkun, istediginiz rengi ya da parcayi yazin ve aratin! Ben asagida arama motoruna girdigim anahtar kelimeler sonucu cikan setlerden begendigim ornekler koydum, akliniza gelen her kelimeden bir set bulmaniz mumkun: renk, event, trend, kiyafetin adi, tasarimcinin adi vs.
POLYVORE ayni zamanda Turkce yani mutlaka ingilizce yazmalisiniz diye bir kural yok, ingilizce olunca daha fazla sayida set cikiyor tabiki.
Benim denemelerime bakalim:)
1. TREND olarak "harem pants" ve "blazer" anahtar kelimelerini girdim:


2. RENK olarak "coral" ve "turquoise" anahtar kelimelerini girdim:


3. EVENT olarak "sunday" ve "office" anahtar kelimelerini girdim:


4. KOMBINASYON olarak "light blue+white" ve "nude+jeans" anahtar kelimelerini girdim:

3 yorum:

Adsız dedi ki...

:) ben turquoise bugun :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

supeer! ben bugun pembeyim:))
accessorizedaki turkuaz takilarin hepsini almak istiyorum, hazir %20 turkcell indirimi varken cossam mi acabaa?!?!

Adsız dedi ki...

süpper:))sizi bilmem ama benim bazen kafam karışıyor ne gibi kombinasyonlar yapsam diye. bu işe bayıldım işe gitmeden bir gün önceden hemmen ayarlamalar yapabilirim.