9 Mart 2009 Pazartesi

TREND RAPORU: Turkuaz Takilar


Yukarida kimyasal formulunu de verdigim TURKUAZ bu sezon takilarda bomba hanimlar, oyle ki Marcia Cross gibi cok cok sık abiye tuvaletinizi bile suslemekten cekinmemelisiniz! Genelde gomlek ve jean sinirlarinda ya da hobo stille kullanilan turkuaz maviyesili bu ilkbahar-yaz ustunuzdekilerin rengini-stilini gozetmeksizin bi yerlerinizden goz kirpmali!
Asagida 2 degisik ve ne alaka diye dusunulebilecek kiyafeti turkuaz takilarin nasil hoslastirdigini ve farklilastirdigini goruyoruz Marcia Cross ve Sarah Jessica Parker'da.

NET-A-PORTER unlu tasarimcilarin turkuaz aksesuarlariyla dolu, bir kac ornek asagida. Burada ise arastirmalarim sonucu gordum ki(gumusculeri katmazsak) ACCESSORIZE bu trendde basi cekiyor, daha girdiginiz anda turkuaza ayrilmis bolumu sizi cagiracak emin olun. Her zaman cok sık ve kaliteli YARGICI ACCESSORIES daha kisitli ama sık seceneklere sahip.
Bu yaz cok sık cok stil sahibi oldugumuz gibi kimselerin nazarina da gelmiciiiz hanimlar:)))

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yaw evet sitenin cenevre takipcisi olarak solemek isterim ki burda da yaz sezonunda takilarin yaninda bluzlarda elbiselerde ayakkabilarin ustundeki taslarda cantalarda hatta bandanalarda acaip bir turkuaz furyasi var. cok pozitif hissetiren bir renk oldugu icin hic homurdanmadim gorunce. her renkle de guzel oluyor hem ayrica dedigin gibi nazar kismida var :) oh gulegule giyelim takalim takistiralim..