5 Haziran 2011 Pazar

BASINDA | Styleboom TRTTürk'te "Bugün"de

Geçen Salı TRT Türk kanalında öğlenleri yayınlanan "BUGÜN" programına konuk olmuştum, biiiir sürü Styleboomer öğle tatilini benimle geçirdi, hepsine de koccaman koccaman teşekkürler:) İzleyemeyenler için 2 bölüm halinde burada da koyuyorum. Cannes, mezuniyet, moda, blog, IMF Başkanı:), güneş panelleri... Evet hepsini de konuştuk:)


13 yorum:

Adsız dedi ki...

Sacini elbiseni cok sik duzeltiyorsun ve bu ekranda samimi olmayan bir goruntu ciziyor boomcum.Bir de konusma tarzin ,uslubun her sey sana ozgu elbette ama kelimeler bu kadar katledilmez ki telaffuz edilirken.
Bu iki eksige ragmen elbisenle uyumun harika! Ayrica cok zarif cok hos bir goruntu olusturmussun.

Adsız dedi ki...

Boomcum programı o gün öğle tatilinde okulda öğretmen arkadaşlarımla birlikte izledik:))sadece moda değil başka konularıda içeren bir sohbet olmuş, beğendik. Başarılarının devamını diliyoruz.

*STYLEBOOM* dedi ki...

@adsiz ay evet bu programda benim de cok dikkatimi cekti, o sandalye bar sandalyesi gibi oldugundan inanilmaz rahatsiz oturdum ondan midir nedir boyle dengede durmaya calistikca elbiseme takmisim kafayi:) ama sacimi hep arkadan rejiden saclar mikrofonu kapatiyor, ses az geliyor isartei yaptikalri icin cok oynadim galiba:) sonucta bir TV kisiligi olmayacagima gore cok da takmiyorum:)

@gulcin hihih evet ogle tatiline dusmesi ve icedleri her konu hk. bana da bisiler sormasi sunucunun guzel oldu:) tesekkurler

j.d. dedi ki...

boom her zamanki gibi gene çok şıksın ve çok tatlısın :))

seninle kesinlikle tanışmak istiyorum ben :D :D

http://bubenimpartim.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

çok zarif ve şıksın.amaaaa diksiyonunu bu kadar kötü zannetmezdim inan.tiki kızlar gibi yaya yaya konuşuyorsun ve kelimelerindeki e harflerin çook açık.Hem değil Heeem diyorsun.Ünv.hocalığınıda bildiğim için gerçekten bu kötü konuşmana çok şaşırdım.

sonucta bir TV kisiligi olmayacagima gore cok da takmiyorum demişsin ama güzek türkçemizin katledilmemesi için lütfen biraz dikkat.
teşekkürler
Ayşe

Matissera dedi ki...

Çok şık, çok tatlıı, çok samimisin ve herzaman güzel ^_^

dyg dedi ki...

Seni tanımama sebep olan program =) bence çook tatlısın...

esinspiration dedi ki...

görüntün zaten çook güzel, onu biliyoruz da..Ses tonun, mimiklerin de çok hoş, çok samimi, pozitif :)
styleboom'u çook seviyorumm :)

modarella dedi ki...

iyiki yayınladın bu videoları böylece bende seni görme fırsatı buldum :) konuşmanla ilgili olumsuz yorumlar canını sıkmasın lütfen sonuçta hiçbirimiz diksiyon dersi almadık. ekranda böyle şeyler daha çok dikkat çekiyor.

dün bebek şenliğinde gözlerim seni aradı belki görürüm diye ama ı-ıh maalesef göremedim .

seni çok başarılı buluyorum belirtmeden geçemeyeceğim.

zeliss dedi ki...

boomcum sen bir harikasın! ben bir çok tv kişiliği olmayan konuklarla kıyasladığımda sen onları solda sıfır bırakıyorsun...Bir kere herşeyden önce ekran kişiliği olmasanda ekrana çok fazla yakışıyorsun. Senin saçların yeter...Ha tabi herkes istediği yorumu yapmakta özgür tabi de...neyse yani süper buluyoruz seni!!!

Melis dedi ki...

Boom çok güzel görünüyorsun! Bu elbisenin rengine bayılıyorum!

Konuşmanla, ses tonunla, gülüşünle ve mimiklerinle tartışmasız çok tatlısın!

Ayrıca En Samimi Blogger Ödülleri verilse bence sen 1. olursun. Kesinlikle Türkçe'yi katlettiğin falan da yok! Haksızlık yapılmasın lütfen!

Adsız dedi ki...

Ben ilk yazan "adsiz" im (:
Elestirimi olgunlukla karsilaman cok hos.Bu gercekten olgun, kendini bilen bir bayan oldugunu gosteriyor.Bir baskasina bunu yazsaydim hemen savunma mekanizmasini gelistirir ve hakaret bile edebilirdi, elestiriye gelemedigi icin.
Basarilarinin devamini diliyorum.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

booombastic'sin canım benim, tebrikler tebrikler ve ağzına sağlık, ne tatlısın!